Breaking News
-->

Grand Prix Καναδά: Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε την pole position

09 Ιουνίου 2019

Η Σκουντερία είναι εδώ: μ' έναν εκπληκτικό γύρο στο τέλος ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε την pole στον Καναδά, αφήνοντας πίσω του τον... ανίκητο Χάμιλτον και με τους Λεκλέρκ- Ρικιάρντο ν' ακολουθούν.

 


Μπορεί να είναι «πεθαμένη»- συμφωνούμε. Μπορεί να βρίσκεται στο χειρότερο αγωνιστικό της φεγγάρι εδώ και πολύ καιρό- συμφωνούμε επί δύο. Μπορεί η Μερσέντες όπου την βρίσκει να την γλεντάει σε μηχανοκίνητο βαθμό- είπε κανείς πως διαφωνούμε; Μπορεί... Μπορεί... Μπορεί.


Όμως, μιλάμε για τη Φεράρι- την σπουδαιότερη ομάδα στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Το να την ξεγράφει κάποιος σε ό,τι κατάσταση κι αν βρίσκεται, ισοδυναμεί με έγκλημα που θα έπρεπε να τιμωρείται με παραδειγματισμό (να του κολλήσει στην πλάτη κάποιος, π.χ., ένα χαρτί που θα γράφει «Χαζούλης!»)- και ο Σεμπάστιαν Φέτελ το απέδειξε γι' ακόμα μία φορά σήμερα στον Καναδά.

Παρά το γεγονός πως οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας ήταν εμφανώς απαισιόδοξοι για την συγκεκριμένη πίστα και την ξεκάθαρη υπεροχή της Μερσέντες, ο Γερμανός πιλότος «έγραψε» έναν εκπληκτικό χρόνο στην τελευταία του προσπάθεια και πήρε την πρώτη του pole μετά τη Γερμανία πέρυσι- σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα!

 

Πίσω από τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή ήρθε ο Λιούις Χάμιλτον που «ηττήθηκε» αν και βελτίωσε το πέρασμά του στο τέλος, με τους Λεκλέρκ και Ρικιάρντο να συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά.

Γκασλί, Μπότας (κάκιστο Q3 για τον Φινλανδό, που τα έκανε μαντάρα στην πρώτη του προσπάθεια κι έχασε πολύτιμο έδαφος), Χούλκενμπεργκ, Νόρις, Σάινθ και Μάγκνουνσεν συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, από την οποία απουσιάζει ο 11ος Φερστάπεν.

Φεράρι και Φέτελ είναι και πάλι εδώ, λοιπόν- εντελώς απροσδόκητα, θα μπορούσε να πει κανείς. Αύριο, παρά την pole, το φαβορί παραμένει ο κύριος πίσω του, όμως...

Όμως, την Κόκκινη δεν την ξεγράφεις ποτέ.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics