Breaking News
-->

F1 GP Καναδά: Κατέθεσε ένσταση η Ferrari

10 Ιουνίου 2019

Η Ferrari κατέθεσε ένσταση κατά της ποινής πέντε δευτερολέπτων που επιβλήθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ και του στέρησε τη νίκη στο γκραν πρι του Καναδά.



Σε ένσταση κατά της απόφασης των αγωνοδικών να τιμωρήσουν τον Σεμπάστιαν Φέτελ με ποινή πέντε δευτερολέπτων προχώρησε η ομάδα της Ferrari μετά τη λήξη του γκραν πρι του Καναδά.

Η ομάδα της Σκουντερία αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς θεώρησε πως η ποινή που επιβλήθηκε στον Γερμανό πιλότο και του στέρησε τη νίκη παρά το γεγονός ότι κατέκτησε την πρώτη θέση ήταν άδικη.


Η Ferrari πλέον θα περιμένει να δει αν θα δικαιωθεί για την ένσταση που κατέθεσε και ελπίζει πως έστω και με αυτό τον τρόπο η νίκη θα κατακυρωθεί στον Φέτελ ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί τον τρόπο με τον οποίο έχασε.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics