Breaking News
13 Ιουλίου 2019

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του τεχνικού ντουέτου, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση με 85.6252 βαθμούς.

 


Για το αποτέλεσμα μίλησε στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ, Νίκο Γκομώλη, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, αναφέροντας: «Ήταν μία καλή εμφάνιση, όπως μας είπε και η προπονήτριά μας. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πιστεύω θα τις βελτιώσουμε στον τελικό. Δεν είμαστε ικανοποιημένες από την βαθμολογία μας, αλλά θέλουμε να ξαναδούμε την προσπάθειά μας στο βίντεο για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Σε γενικές γραμμές πάει καλά».

Από την πλευρά της, η Εβελίνα Παπάζογλου τόνισε τα εξής: «Είναι η πρώτη ημέρα των αγώνων, όλα έχουν πάει καλά. Σίγουρα υπάρχουν λεπτομέρειες και πράγματα που μπορούμε να τα βελτιώσουμε στους τελικούς. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και στους τελικούς να είμαστε ακόμα καλύτερες».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics