Breaking News
09 Αυγούστου 2019

Μετά το «ξεμούδιασμα» στο προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι με αντίπαλο το Ιράν, η Εθνική Ελλάδος κάνει επίσημη πρεμιέρα κόντρα στην Ουγγαρία (21:00, ΕΡΤ 2) στο τουρνουά «Aegean».

 

Ώρα αγωνιστικών αποδείξεων για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου δίνουν απόψε το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Η ανεπίσημη αρχή έγινε στο νικηφόρο ματς απέναντι στο Ιράν (82-69), με την Ελλάδα πλέον να αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στην πρεμιέρα του τουρνουά «Aegean».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να έχει στην σημερινή αναμέτρηση διαθέσιμο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και ανακτά τις δυνάμεις του μετά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα, αμφίβολος παραμένει ο αδερφός του, Θανάσης, που ενδεχομένως να προφυλαχθεί λόγω σπασμού που ένιωσε στην μέση.

Τζάμπολ στον αγώνα στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στις 21:00, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 2.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics