Breaking News
-->

Grand Prix Ιταλίας: Ο Σαρλ Λεκλέρκ πήρε τη νίκη

09 Σεπτεμβρίου 2019

Forza Ferrari! Ο Σαρλ Λεκλέρκ μια βδομάδα μετά τη νίκη του στο Σπα πήρε την καρό σημαία και στην Ιταλία, στέλνοντας στα ουράνια τους τιφόζι. Δεύτερος ο Μπότας, τρίτος ο Χάμιλτον, κινούμενη... τραγωδία ο Φέτελ.

 

 

Εννιά ολόκληρα χρόνια. Για τα δεδομένα της Φόρμουλα 1, αυτό είναι μια αιωνιότητα και δυο-τρεις ημέρες. Εννιά χρόνια-τόσος καιρός είχε περάσει από την τελευταία νίκη της Φεράρι στον εντός έδρας αγώνα της Μόντσα (Αλόνσο 2010), με το «Ναό της ταχύτητας» να την πληγώνει περισσότερο κι από επώδυνη εξομολόγηση.

 

Ευτυχώς για την Σκουντερία, ο Σαρλ Λεκλέρκ φόρεσε τα κόκκινα ράσα κι αποφάσισε να κάνει παπάδες: μια βδομάδα μετά τη νίκη του στο Σπα- την παρθενική του, μην ξεχνάμε, στην F1- ο Μονεγάσκος έκανε αδιανόητη δουλειά βάζοντας την σκληρή γόμα στον 21ο γύρο και πήγε μέχρι τέλους για την πρώτη θέση του βάθρου, αντέχοντας στις λυσσαλέες επιθέσεις τόσο του Χάμιλτον όσο και του Μπότας στο τέλος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics