Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2019

Ανοίγει η αυλαία» της νοκ άουτ προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων στα πρώτα δύο ζευγάρια (10/9).

 

Αναμφίβολα, η «σύγκρουση» της Αργεντινής με τη Σερβία (10/9, 14:00) στην Ντονγκουάν στρέφει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, με τους «αργυρούς» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 να παλεύουν για την πρόκριση απέναντι σε αυτούς του 2002.

Οι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του παγκοσμίου μπάσκετ αναμένεται να... ματώσουν για τη συνέχειά τους στη διοργάνωση, με τη Σερβία να προέρχεται από... ανώμαλη προσγείωση από την Ισπανία στην τελευταία υποχρέωσή της στη Β΄ φάση και την Αργεντινή να έρχεται με... φόρα από την επίδειξη δύναμης απέναντι στην Πολωνία. Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί άλλη μία φορά αντιμέτωπες σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τη Σερβία να επικρατεί με 84-82 στην Α΄ φάση της διοργάνωσης του 2010.

Το νικητή θα τον περιμένει ακόμη μία «επικίνδυνη αποστολή» στα ημιτελικά, καθώς θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα βγει... ζωντανή από τον αγώνα ΗΠΑ-Γαλλία (11/10).

Σειρά παίρνει (10/9, 16:00) η «μάχη» της Ισπανίας με την Πολωνία στη Σανγκάη, με τους «φούριας ρόχας» να έχουν κάνει ήδη τη μισή δουλειά, στο δρόμο προς την επανάληψη ενός θριάμβου αντίστοιχου με αυτού του 2006, όταν κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο (σ.σ. είχαν επικρατήσει στον τελικό της Ελλάδας). Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έχει σαφώς πιο βατή πορεία προς τα μετάλλια, καθώς μετά τη νίκη επί της Σερβίας στη Β΄ φάση απέφυγε τις ΗΠΑ, τις οποίες μπορεί πλέον να συναντήσει μόνο στον τελικό. Οι Ίβηρες δύσκολα θα... εκτροχιαστούν από την Πολωνία, ενώ ο νικητής θα βρει στα ημιτελικά τον θριαμβευτή του Αυστραλία-Τσεχία (11/10).
Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics