Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2019

Πριγκηπική στήριξη θα έχει το Νο Finish Line Athens που θα διεξαχθεί για 4η συνεχή χρονιά από τις 6 έως τις 10 Μαΐου, στηρίζοντας τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

 

Ο Πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό επισκέφτηκε το Περίπτερο του Νο Finish Line Athens, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Νο Finish Line Monaco και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της Αθήνας.

Η επικεφαλής Νο Finish Line Athens Σοφία Κέδε, τον προσκάλεσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα τον επόμενο Μάιο για να παραστεί στο φιλανθρωπικό αγώνα και ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον, καθώς όπως είπε, το No Finish Line της Αθήνας είναι το μοναδικό της κορυφαίας σειράς φιλανθρωπικών αγώνων, που δεν έχει παρακολουθήσει από κοντά.

Η ενδεχόμενη επίσκεψη του επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου των Γκριμάλντι, θα προσδώσει μεγαλύτερο κύρος στη διοργάνωση της Αθήνας, που ήδη έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα απ’ όλες τις διοργανώσεις No Finish Line στον κόσμο.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει, με ειδική εκπτωτική τιμή 8 ευρώ, για όσους κάνουν εγγραφή και πληρωμή με κάρτα Mastercard έως τις 30 Δεκεμβρίου 2019, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα nflathens.com συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα ατομικής συμμετοχής.

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 5 Απριλίου 2020 (καταληκτική ημερομηνία ατομικών εγγραφών), το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τον αγώνα διάρκειας 100 συνεχόμενων ωρών, όπου οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Η εκκίνηση στο 4ο No Finish Line Athens θα δοθεί την Τετάρτη 6 Μαίου 2020 ώρα 09:00 και η λήξη του θα είναι μετά από 100 συνεχόμενες ώρες την Κυριακή 10 Μαίου ώρα 13:00.

Παράλληλα με τον 100ωρο φιλανθρωπικό αγώνα Charity Run 100h του 4ου No Finish Line Athens διεξάγονται και τρεις διεθνείς αγώνες υπεραποστάσεων με αγωνιστικό χαρακτήρα, ο πολυήμερος αγώνας 96 ωρών, ο υπερμαραθώνιος αγώνας 24 ωρών και ο κλασικός μαραθώνιος 42,195μ., όπου συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι δρομείς υπεραποστάσεων ενώ στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα υπάρχει και το Family Run 1h, ένας μοναδικός οικογενειακός αγώνας μίας ώρας που είναι ανοικτός σε συμμετοχή προς όλες τις οικογένειες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους παράλληλους αγώνες καθώς και το κόστος συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης nflathens.com.

Οι ομαδικές εγγραφές

Οι ομάδες υποστήριξης που δημιουργούνται από εταιρείες, οργανισμούς, συλλόγους, σχολεία, αποτελούν τον πυρήνα του Charity Run 100h και παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “No Finish Line Athens”, καθώς έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή σε χιλιόμετρα και σε κοινωνική προσφορά.

Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με προβολή επωνυμίας και λογοτύπηση στον αριθμό, απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα όσον αφορά τις εταιρείες, τους οργανισμούς, τους συλλόγους και τουλάχιστον 30 άτομα όσον αφορά τα σχολεία.

Κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος, σχολείο, έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων, ενώ με την ολοκλήρωση του Charity Run 100h του NFL Athens, ακολουθούν βραβεύσεις στις ομάδες με τα περισσότερα χιλιόμετρα και προσφορά.

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων, γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών από σήμερα έως 29 Μαρτίου 2020, σε συνεννόηση του εκπροσώπου κάθε ομάδας με την υπεύθυνη του τμήματος εγγραφών και συντονισμού ομάδων Μαίρη Τσιγκοπούλου και με αποστολή λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics