Breaking News
23 Μαρτίου 2020

ία από τις ελάχιστες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που δεν ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας, ελέω της χαλαρής αντιμετώπισης έως τώρα της κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον στην Μ.Βρετανία, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα indoor 2020 της IFAA ολοκληρώθηκε χθες στη Βόρεια Ιρλανδία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συμμετοχές στη διοργάνωση ήταν περιορισμένες με την πλειονότητά να προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Εξαίρεση απότέλεσαν, ο Γερμανός Hallman με τη νίκη του στην κατηγορία Freestyle Unlimited, η Ελβετή Studer στην ίδια κατηγορία των γυναικών, ο Βούλγαρος Bankov στο Βarebow Recurve με σημαντική διαφορά και οι Ελβετoί Thiele και Salvatore σe Freestyle Recurve και Bowhunter Recurve αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες (IFAA rules):
EIAC2020-Results-Download

EIAC2020-Results-Download

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics