Breaking News
29 Μαρτίου 2020

Μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι για τις 24 Ιουλίου του 2020, η ΔΟΕ μαζί με την κυβέρνηση της Ιαπωνίας ξεκίνησαν να φτιάχνουν το πλάνο της επόμενης ημέρας προκειμένου να οριστεί η νέα ημερομηνία.

 

Στο τραπέζι των συζητήσεων μαζί με τις Ομοσπονδίες των χωρών τέθηκε το ζήτημα της διεξαγωγής των Αγώνων την άνοιξη του 2021.Σύμφωνα με το ΝΗΚ, κρατικό κανάλι της Ιαπωνίας, φαίνεται πως οι διοργανωτές αποφάσισαν να ορίσουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός το καλοκαίρι του 2021 και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου.Αυτό σημαίνει ότι η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου, ενώ όσον αφορά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αυτοί ενδέχεται να γίνουν στις 24 Αυγούστου και θα ρίξουν αυλαία στις 5 Σεπτεμβρίου.Η διεξαγωγή των Αγώνων το καλοκαίρι του 2021 θα διευκολύνει μεταξύ άλλων και τους χορηγούς, που είχαν θορυβεί στο άκουσμα της είδησης πως ενδέχεται η διοργάνωση να ακυρωθεί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics