Breaking News
21 Μαΐου 2020

Έτοιμη για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν είναι η Ιωάννα Δίελα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στην «ΠΡΑΣΙΝΗ».

 

Η μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, Ιωάννα Δίελα, που «κλείνει» τα 29 της χρόνια σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου 2020, μίλησε στην «Πράσινη» για το πώς βίωσε η ίδια την περίοδο της καραντίνας, ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της για το μέλλον, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού!

Η διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού, σχετικά με την επιστροφή στην κανονικότητα ανέφερε: «Φαίνεται ότι η καθημερινότητά μας επανέρχεται σιγά σιγά όπως την είχαμε συνηθίσει, με τα μέτρα να χαλαρώνουν. Έτσι και εμείς μετράμε αντίστροφα για να ξαναμπούμε στο γήπεδο. Ενώ είμαι τυχερή γιατί όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας μου δόθηκε η ευκαιρία να μπορώ να γυμνάζομαι σε εξωτερικό χώρο, καθώς κατοικώ κοντά στο βουνό. Έτσι τώρα με την άρση των μέτρων απλά αυξήθηκε ο χρόνος που είμαι έξω και γυμνάζομαι. Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που μας έχει δώσει ο γυμναστής του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε όταν επιστρέψουμε στις προπονήσεις, να έχω μια καλή φυσική κατάσταση».

Σχετικά με το πώς έχει επηρεάσει ο κορονοϊός την ζωή ενός αθλητή, η Ιωάννα Δίελα εξήγησε: «Το καλοκαίρι αυτό σίγουρα δε θα είναι όπως τα άλλα καλοκαίρια. Οι διακοπές μας ως αθλητές, έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες, άρα οι κενοί μήνες του καλοκαιριού που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια τώρα θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν. Υπάρχουν πολλά θέματα που απασχολούν όλους τους αθλητές, καθώς τώρα κανονικά είναι η μεταγραφική περίοδος και δε ξέρουμε καν σε ποια ομάδα θα αγωνιστούμε τη νέα σεζόν, που θα γυμναστούμε και τι είδους γυμναστική να κάνουμε και πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Επίσης μας απασχολεί το πως θα είναι το νέο πρωτάθλημα, και θεωρώ ότι όλα αυτά μέχρι τέλος Ιουνίου πρέπει να έχουν ξεκαθαριστεί και να απαντηθεί. Εγώ από τη πλευρά μου θα περιμένω να χαλαρώσουν και άλλο τα μέτρα για τα γήπεδα, που σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει να ανοίγουν, ώστε να ξεκινήσω και προπόνηση μπάσκετ».

«Να πάμε ακόμη ψηλότερα φέτος»!

Για το πώς επηρέασε το ελληνικό μπάσκετ αυτή η πανδημία, η έμπειρη αθλήτρια του «τριφυλλιού» τόνισε με νόημα: «Όλη αυτή η κατάσταση μας βρήκε σαν χώρα και σαν ελληνικό μπάσκετ ανέτοιμους, όπως φυσικά συνέβη και σε όλο τον κόσμο. Δε το περιμέναμε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, και να διακοπούν έτσι τα πρωταθλήματα. Ελπίζω η νέα σεζόν να μας βρει πιο προετοιμασμένους αν ξαναγίνει κάτι ανάλογο ή αν συνεχιστεί αυτό που βιώσαμε φέτος, για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε ακόμη πιο σωστά».

«Κλείνοντας» η Ιωάννα Δίελα αναφέρθηκε και στην εξαιρετική παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, λέγοντας: «Είμαστε τυχερές καθώς ο Παναθηναϊκός μέχρι και τελευταία ημέρα, που σταματήσαμε τις προπονήσεις μας στάθηκε ως σωματείο. Ωστόσο μας μένει μια πικρία, καθώς δεν απολαύσαμε μέχρι τέλους όλο αυτό που είχαμε «χτίσει» τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Πιστεύω όμως ότι η καλή παρουσία μας φέτος μας δίνει ένα μεγάλο κίνητρο για του χρόνου και για το στήσιμο της ομάδας με σκοπό να πάμε ψηλότερα»!
onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics