Breaking News
26 Αυγούστου 2020

Αυτό που είχε διαρρεύσει ως πληροφορία εδώ και μία εβδομάδα, επισημοποιήθηκε την Τρίτη 25 Αυγούστου. Τέσσερις ακόμη αγώνες στο φετινό καλεντάρι της Formula 1, με επιστροφή της Κωνσταντινούπολης μετά από εννέα χρόνια.



Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, είχε διαρρεύσει η πρόθεση της Formula 1 να προσθέσει ακόμη τέσσερις αγώνες στο φετινό καλεντάρι προκειμένου το πρωτάθλημα να είναι πιο αμφίρροπο και να τραβήξει περισσότερο. Ο μαγικός αριθμός των δεκαεπτά (17) αγώνων επετεύχθη, όπως έγινα επίσημα γνωστό, παρά το γεγονός πως η επιλογή της Κίνας δεν μπορούσε να βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων νέων επιλογών.

Συγκεκριμένα, επισημοποιήθηκε η διεξαγωγή αγώνων σε Τουρκία, Μπαχρέιν (δις) και Άμπου Ντάμπι με την Κωνσταντινούπολη να επιστρέφει στο καλεντάρι μετά από εννέα χρόνια. Ο αγώνας επί τουρκικού εδάφους θα γίνει από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν δύο διαδοχικά τριήμερα στο Μπαχρέιν (27 έως 29 Νοεμβρίου και 4 έως 6 Δεκεμβρίου) και η κούρσα στο Άμπου Ντάμπι, από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Πέραν αυτού, ανακοινώθηκε πως "ένας αριθμός αγώνων της φετινής σεζόν θα είναι ανοιχτός σε περιορισμένο αριθμό θεατών, συνεχίζοντας τη δουλειά και τον προγραμματισμό με τους συνεργάτες μας για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες".

Bryn Lennon/Pool via AP

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics