Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Χάντσον Σουάφορντ πήρε τον τίτλο με διαφορά ενός χτυπήματος από τον Τάιλερ ΜακΚάμπερ στο Corales Puntacana Resort & Club Championship στη Δομινικανή Δημοκρατία


newsroom by newsroom 
Corales Championship: Νικητής ο Σουάφορντ
Η νίκη έδειχνε εύκολη όταν ο Σουάφορντ πήρε διαφορά τεσσάρων χτυπημάτων με έξι τρύπες να απομένουν ωστόσο όλα κρίθηκαν στο τελευταίο putt με τον 33χρονο Αμερικανό να σημειώνει επίδοση 3-under 69 στον τελευταίο γύρο και να φτάνει για δεύτερη φορά σε κατάκτηση τίτλου με σύνολο 18-under 270. Ο ΜακΚάμπερ άσκησε πίεση όντας αλάνθαστος στον τελευταίο γύρο με 6-under 66, περιλαμβανομένου ενός birdie στην 18η τρύπα ενώ ο Καναδός Μακένζι Χιουζ είχε 2-under 70 και πήρε την τρίτη θέση.

Ο Σουάφορντ άρχισε την ημέρα με διαφορά δύο χτυπημάτων από τον πρωτοπόρο της προηγούμενης ημέρας, τον Άνταμ Λονγκ, ωστόσο βρέθηκε τέσσερα χτυπήματα μπροστά με ένα eagle και τρία birdies. Με έξι τρύπες να απομένουν το παιχνίδι του άρχισε να καταρρέει με ένα διπλό bogey στην 13η και ένα bogey στην 15η όταν ο Χιουζ και ο ΜακΚάμπερ τον έπιασαν στην κορυφή. Ο Σουάφορντ έκανε το birdie στην 17η και πήγε στην 18η και τελευταία με διαφορά ενός χτυπήματος.

Μπροστά του, ο Χιουζ έκανε το bogey και έμεινε εκτός μάχης για τον τίτλο ενώ ο ΜακΚάμπερ ολοκλήρωσε με 17-under και περίμενε ένα λάθος από τον Σουάφορντ για να κριθεί η νίκη σε επιπλέον τρύπα. Το putt ωστόσο ήταν εύστοχο και ο 33χρονος Αμερικανός κράτησε την κορυφή.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics