Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020

Η εθνική ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων γνώρισε βαριά ποινή καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία αποφάσισε την αποβολή της μετά από έρευνα για τις συνθήκες σχετικά με δύο αγώνες αντοχής


newsroom by newsroom 
Αποβλήθηκαν από τη FEI τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Η εθνική ομοσπονδία ιππασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της προσοχής. Η FEI αποφάσισε την αποβολή της μετά την έρευνα για δύο αγώνες τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2020, το Sheikh Mohammed Cup και President’s Cup, που παραβίασαν συγκεκριμένους κανονισμούς της διεθνούς ομοσπονδίας. Το άρθρο 101 αναφέρει ότι οι εγχώριοι αγώνες πρέπει να έχουν συμμετοχές από τη χώρα και μέχρι 15 συμμετοχές από το εξωτερικό. Στις δύο συγκεκριμένες διοργανώσεις ο αριθμός των ξένων αθλητών ξεπέρασε κατά πολύ το όριο με 93 και 88 συμμετοχές από το εξωτερικό από 24 και 21 εθνικότητες αντίστοιχα.

Το συμβούλιο της διεθνούς ομοσπονδίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη εθνική ομοσπονδία παραβίασε τα άρθρα 101, 109.2 και 100.7.2 των γενικών κανονισμών. Η ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει αποβληθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 ενώ στο αγώνισμα της αντοχής η ποινή θα έχει ισχύ μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2021. Η ίδια ομοσπονδία είχε τιμωρηθεί και το 2015 μετά από έρευνα που αφορούσε τις συνθήκες διαβίωσης των αλόγων και τη μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς της FEI. Από την πλευρά της η ομοσπονδία των ΗΑΕ, που ενημερώθηκε για την ποινή στις 24 Σεπτεμβρίου, έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες.

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics