Breaking News
28 Οκτωβρίου 2020

Ο Χρήστος Αυγερόπουλος αφήνει πίσω του το «Κένταυρος» και στοχεύει ψηλά

 

Η συμμετοχή τους στο «Ράλι Κένταυρος» ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, καθώς θα οδηγούσαν για πρώτη φορά ένα αυτοκίνητο R5.

Ο Χρήστος Αυγερόπουλος και ο Στράτος Γιαβάσης έδειξαν από την αρχή ότι με το Skoda Fabia της SR Motorsports θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ακόμα και τη νίκη, καθώς ήταν οι ταχύτεροι στη νυχτερινή πρώτη ειδική της Πορταριάς.

Όμως λίγο πριν το τέλος της πρώτης ειδικής της Κυριακής το όνειρό τους εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ένα λάθος του Αυγερόπουλου και ένα «τσίμπημα» στο γκάζι σε ένα σημείο όπου έπρεπε να φρενάρει, είχε ως συνέπεια το Fabia να καταλήξει σε ένα δέντρο από την πλευρά του συνοδηγού.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς πλην του τσέχικου αγωνιστικού. ΚΙ ευτυχώς αυτή η ατυχία δεν φάνηκε να πτοεί τον Πατρινό οδηγό, ο οποίος ήδη βάζει πλώρη για το 2021.

«Η επιτυχία με την αποτυχία ένα δευτερόλεπτο δουλειά… Ράλλυ Κένταυρος 2020 για εμάς με το Skoda Fabia R5. Αδύνατον να περιγράψω με λόγια την αίσθηση να οδηγάς αυτό το “Πράγμα”. Βραδινή Πορταριά που με τα φώτα του το Skoda την έκανε ημέρα. Πρώτη μας επαφή αρκετά αγχωτική και νευρική αλλά ένα καλό συμπέρασμα για το αυτοκίνητο. Κυριακή με πολλή όρεξη να το οδηγήσουμε και να το χαρούμε! Νιώσαμε τέλεια με το αυτοκίνητο και βρίσκοντας ρυθμό απολαμβάναμε το κατέβασμα στο Καράβωμα. Όμως 1 χιλιόμετρο πριν το τέλος, ένα δικό μου λάθος ήταν αρκετό για να τελειώσει το όνειρο νωρίς. Το συναίσθημα πολύ άσχημο και στενάχωρο… Όμως έτσι είναι οι αγώνες και ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει. Κοιτάμε μπροστά με σκέψεις για το 2021» τόνισε ο Χρήστος Αυγερόπουλος.

Ο οδηγός από την Πάτρα ευχαρίστησε τους χορηγούς του Bardahl, Serkova, Coffee XP και Δημήτρη Κύρκο, τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και τον πρόεδρό της Αντώνη Σταφυλοπάτη, καθώς και την ομάδα της SR με επικεφαλής τον Λάμπρο Αθανασούλα, τον Κώστα Σπύρου και φυσικά τον ιδιοκτήτη του εντυπωσιακού Skoda Fabia R5, Γιώργο Ζυμαρίδη.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics