Breaking News
01 Μαρτίου 2021


Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

Προσπαθήστε να απολαύσετε τα μικρά πράγματα της ημέρας.

 

Κριός

Σήμερα υπερασπιστείτε θέματα που αφορούν τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η αλληλεγγύη θα φέρει ισορροπία.

Ταύρος

Η επικοινωνία σήμερα θα σας ευνοήσει. Εστιάστε στα απλά πράγματα και ακολουθήστε την διαίσθησή σας, ακόμη και σε καθημερινά πράγματα.

Δίδυμοι

Εστιάστε σήμερα σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Είναι καλή ημέρα να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν με ανθρώπους που νιώθετε δικούς σας.

Καρκίνος

Το σπίτι, η οικογένεια και γενικότερα οι στενές σας επαφές σήμερα ζητούν την ευαισθησία και την θαλπωρή σας. Ειδήσεις μπορεί να έρθουν τις οποίες θα πρέπει να τις εξετάσετε πολύ καλά.

Λέων

Η επικοινωνία σήμερα είναι καλή και μπορείτε να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας. Περάστε τα μηνύματά και τις ιδέες σας.

Παρθένος

Πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς είναι ευκαιρία σήμερα να τα επανεξετάσετε. Τα όνειρα, η ελπίδα και οι στόχοι σας είναι στην πρώτη γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που δεν προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους

Ζυγός

Καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την προβολή και την εικόνα σας. Συζητήσεις γύρω από τους συγκεκριμένους τομείς ευνοούνται ιδιαίτερα.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε στην ουσία των πραγμάτων και να μην σταθείτε μόνο στην επιφάνεια ,η οποία μπορεί να είναι πολύ διαφορετική με την πρώτη ματιά.

Τοξότης

Νέες σχέσεις ή ένα νέο περιβάλλον αναπτερώνει το ηθικό σας και αναζωογονεί την ελπίδα και τα όνειρά σας σήμερα.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά θέματα μπορείτε να συζητήσετε σήμερα με συνεργάτες ή ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Η επικοινωνία και η καλή θέληση θα ευνοήσουν τα σχέδια σας.

Υδροχόος

Μια προσπάθεια φαίνεται να ολοκληρώνεται ή να παίρνει μια τροπή η οποία θα είναι ευνοϊκή για εσάς.

Ιχθύες

Σήμερα θα πρέπει να αφιερωθείτε σε κάτι που σχετίζεται αποκλειστικά εσάς, τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τα όνειρά σας.

Πηγή: portraits.gr
Διαβάστε επίσης:

Απίθανο φινάλε στο Κοπεγχάγη-Άαρχους, έληξε 2-3 και έγινε 3-3 με VAR (vid)

Σήμερα 01 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics