Breaking News
01 Μαρτίου 2021

Την απόφαση του να είναι υποψήφιος για να εκπροσωπήσει την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), ανακοίνωσε ο Λάζαρος Τσαλίκης.

 

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΙΟ, Πρόεδρος του Ν.Ο.Θεσσαλονίκης καταθέτει την υποψηφιότητα του διαψεύδοντας παράλληλα κακόβουλα δημοσιεύματα, περί συνεργασίας με τις άλλες δύο παρατάξεις.
Γεγονός που επιβεβαιώνει τη σαφή θέση της ‘’ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ’’ όπως αυτή παρουσιάσθηκε με την προ μηνός τοποθέτηση του Λάζαρου Τσαλίκη, περί ‘’απόρριψης συνεργασίας με ΚΙ.ΦΙ. και Φ.Α.’’, με αποτέλεσμα την αυτόνομη κάθοδο του στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της ΕΙΟ, αλλά και την υποψηφιότητά του για εκπροσώπηση της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ.

‘’ΚΟΜΒΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΟΕ’’

Ο Λάζαρος Τσαλίκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
‘’Η ΕΟΕ εργάζεται για την εφαρμογή και προστασία των αρχών του Ολυμπιακού Ιδεώδους και των παραδόσεων του ελληνικού αθλητισμού.Επιπλέον, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Εθνικές Ομοσπονδίες, έχει την ευθύνη της προετοιμασίας και της επιλογής των αθλητώνπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και στους Μεσογειακούς Αγώνες. Η ιστιοπλοΐα έχει συνεισφέρει με πολλά μετάλλια και διακρίσεις στην ολυμπιακή κληρονομιά της χώρας και η παρουσία του εκπροσώπου της ΕΙΟ στην ΕΟΕ είχε πάντα κομβική σημασία. Με τις σκέψεις αυτές θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση των σωματείων’’

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Αναπτύσσει εμβόλιο με ανοσία 13-17 χρόνων

Όλα τα ζώδια 01/03

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics