Breaking News
01 Απριλίου 2021

Αντετοκούνμπο: Ο «οικοδεσπότης» Κώστας και οι φιλοξενούμενοι Γιάννης και Θανάσης


Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν με νίκη από την έδρα των Λος Αντζελες Λέικερς, αλλά οι… οικογενειακές στιγμές επισκίασαν όλες τις αγωνιστικές. Το παρκέ «γέμισε» από Αντετοκούνμπο, αφού βρέθηκαν ταυτόχρονα να παίζουν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας. Οι δύο πρώτοι ως φιλοξενούμενοι και εν τέλει νικητές, ο δεύτερος σε ρόλο οικοδεσπότη.

Οπως ήταν φυσικό, οι κάμερες έπεσαν πάνω τους και στο τέλος του αγώνα. Μπορεί η σχέση και το δέσιμο της οικογένειας να είναι γνωστά, αλλά όταν αποτυπώνονται σε έναν αγώνα ΝΒΑ είναι κάτι ξεχωριστό. Τρία παιδιά που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, αλλά έχουν φτάσει στο ανώτατο επίπεδο του μπάσκετ και απολαμβάνουν το αποτέλεσμα των προσπαεθιών τους.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics