Breaking News
12 Μαΐου 2021

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Στόχος ζωής μαζί με την ολυμπιακή πρόκριση για τρίτη φορά, που ελπίζω ότι θα έλθει - Περήφανη για την υψηλή βαθμολογία»
Γιάννης Κορακής

 

Τα δάκρυα της χαράς και ικανοποίησης ήταν ευδιάκριτα το μεσημέρι της Τετάρτης (12/5) στο πρόσωπο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτριά μας της Καλλιτεχνικής κολύμβησης συγκινήθηκε μετά την κατάκτηση του δεύτερου μεταλλίου σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου μέσα σε λίγες ώρες. Η Ευαγγελία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ελεύθερο Σόλο, ενώ χθες Τρίτη (11/5) είχε κατακτήσει το ασημένιο στο Τεχνικό σόλο. Τα πανηγύρια ήταν έντονα και πάλι στους κόλπους της ελληνικής αποστολής, ενώ η ίδια, μιλώντας μετά την τεράστια επιτυχία της είπε ότι ήταν στόχος ζωής, ότι και τα δύο μετάλλια είναι ισάξια, πως αισθάνεται περήφανη για την τόσο υψηλή βαθμολογία που πήρε και ότι θέλει τώρα την ολυμπιακή πρόκριση στο Τόκιο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τα δύο αυτά μετάλλια. Αποτελούσαν έναν στόχο ζωής για μένα. Ήρθαν δε την κατάλληλη στιγμή, έναν μήνα πριν το προολυμπιακό τουρνουά, εκεί όπου θα διεκδικήσω την παρουσία μου για τρίτη συνεχόμενη φορά στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ελπίζω ότι θα έρθει. Μου προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι η βαθμολόγησή μου ήταν υψηλή στον σημερινό αγώνα. Η μεγαλύτερη που έχω μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Αφιερώνω αυτά τα μετάλλια στις προπονήτριες μου, στις συναθλήτριές μου, σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου αυτά τα χρόνια και βέβαια στην οικογένειά μου. Επειδή με ρωτούν πιο μετάλλιο έχει μεγαλύτερη αξία για μένα από αυτά τα δύο, εκτιμώ ότι έχουν την ίδια αξία. Δείχνουν τις δυνατότητες μου σαν αθλήτρια και στο τεχνικό και στο καλλιτεχνικό μέρος του σόλο. Και κάτι τελευταίο, δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα και έτρεξαν δάκρυα».

Καράμπελα: «Η συνέπεια της Ευαγγελίας»

Η Δέσποινα Καράμπελα, υπεύθυνη έφορος του αθλήματος της Καλλιτεχνικής κολύμβησης και ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ συνεχάρη την Ευαγγελία Πλατανιώτη για το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο και δήλωσε: «Η Ευαγγελία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο την τελευταία δεκαετία σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο με την παρουσία της στην Καλλιτεχνική κολύμβηση. Διακρίνεται για την ποιότητα, τη συνέπεια, την αφοσίωση και το πάθος στο άθλημα που υπηρετεί. Ήρθε η ώρα των μεταλλίων σε μια κορυφαία διοργάνωση. Συγχαρητήρια στην ίδια και σε εκείνους που βρίσκονται δίπλα της, εντός και εκτός νερού, και την στηρίζουν. Ως αρχηγός της αποστολής στην Βουδαπέστη και ως έφορος του αθλήματος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες για την θερμή υποστήριξη της ΚΟΕ στα θέματα που απασχολούν την Καλλιτεχνική κολύμβηση και θα ήθελα ειδικότερα να αναφερθώ στη στάση του προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου που είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και αγαπάει και σέβεται τον αθλητή. Αυτό το δείχνει καθημερινά σε κάθε κίνηση και πράξη του».
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

 Πανελλήνιες 2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων

 

Στις 23 Μαΐου ο τελικός στη Σούπερ λίγκα της Πολωνίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics