Breaking News
17 Ιουνίου 2021
Η Ουκρανία με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο νίκησε με 2-1 τα Σκόπια και παρά το ότι η ομάδα του Ανγκελόφσκι μείωσε και πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, πλέον βλέπει ανοιχτό το δρόμο της πρόκρισης.
Με τους δύο πιο πιστούς της σκόρερ, τον Γιαρμολένκο και τον Γιάρεμτσουκ και τον Μαλινόφσκι (έχασε πέναλτι) να κρατά τη μπαγκέτα, η Ουκρανία νίκησε τη Βόρεια Μακεδονία με σκορ 2-1. Στο 29′ και στο 34΄ μπήκε μπροστά στο σκορ εκμεταλλευόμενη την ορμή που επέδειξε στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα του Σεβτσένκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα του Ανγκελόφσκι κατέθεσε ψυχή επί χόρτου, είχε δοκάρι με τον Τραϊκόφσκι, μείωσε με τον Αλιόσκι στο 57΄, έβαλε δύσκολα στην Ουκρανία αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και πλέον το φάσμα του αποκλεισμού είναι κάτι παραπάνω από ορατό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics