Breaking News
28 Ιουνίου 2022

Αργά τη νύχτα για ώρες Ελλάδας καταγράφηκε στο Οράν της Αλγερίας το αποκορύφωμα στη σπουδαία, την ιστορική επιτυχία τηςMesogeiakoi Agones_triada_men εθνικής μας ομάδας ανδρών στους Μεσογεακούς Αγώνες.

Ήταν η στιγμή της απονομής των επάθλων στο ομαδικό ανδρών με τον Γιάννη Σγουρόπουλο, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Βατσακλή ν’ ανεβαίνουν στο βάθρο με πλατιά χαμόγελα και περηφάνια για την 3η θέση. Είχε προηγηθεί η επικράτηση στον «μικρό» τελικό με 3-1 απέναντι στην Ισπανία και για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση γεύτηκε τη χαρά μεταλλίου στο αγώνισμα του ομαδικού. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Σλοβενία νικώντας σε συναρπαστικό τελικό 3-2 την Πορτογαλία. Από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 28/06 στο μεταξύ, το Μεσογειακό τουρνουά συνεχίζεται με τους αγώνες του απλού και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30/06.

Κοντά στην εθνική μας βεβαίως και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης.

Mesogeiakoi Agones_aponomi_teams_menΗ ΕΟΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από την απονομή και πανηγυρικά στιγμιότυπα μαζί και με την Κατερίνα Τόλιου, τη μοναδική αθλήτρια της αποστολής.

Επίσης, στα social media παρουσίασε βίντεο με τον τελευταίο πόντο του αγώνα από τον Σγουρόπουλο και είναι στο λινκ.

https://www.youtube.com/watch?v=LCmm3d0sWzE

Λίγα λεπτά μετά τον αγώνα πήρε και δηλώσεις από τον Γιάννη Σγουρόπουλο και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και είναι στο λινκ

https://www.youtube.com/watch?v=JJDfr53neiM

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό. Ήταν αρκετά δυνατό το ματς με την Ισπανία, αλλά στο τέλος είχαμε καλύτερη ψυχολογία», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωταθλητής Ευρώπης Σγουρόπουλος, ενώ ο Κωνσταντινόπουλος επισήμανε: «Ήταν πολύ σημαντικό, που κερδίσαμε το διπλό. Από κει και πέρα ο Γιάννης σημείωσε δύο νίκες και ήρθε η επικράτηση απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 287/06/2022 [vid]

 

 

 

 

 

Με σύνθημα την φράση «ΟΦΗ για μια ζωή!» και επίσημα η έναρξη της διαδικασίας, έκδοσης της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics