Breaking News
02 Αυγούστου 2019

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισαν, για τα ελληνικά χρώματα, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα κάνοε καγιάκ σπριντ στις κατηγορίες των εφήβων και -23 ετών, που διεξάγονται στο Πιτέστι της Ρουμανίας.

 

Οι Παναγιώτης Αντωνίου και Κωνσταντίνος Μπενέτος πλασαρίστηκαν στην 3η θέση της σειράς τους στο διπλό καγιάκ εφήβων στην απόσταση των 1000 μ. και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των αθλητών μας. Οι εμφανίσεις τους ήταν καλές και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν να προκριθούν και σε τελικούς», δήλωσε ο προπονητής Μανόλης Αγγελάκης, και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ Χρήστος Καλλιώρας, συμπλήρωσε: «Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες. Η αποστολή μπορεί να είναι μικρή αλλά οι αθλητές μας είναι ταλαντούχοι και αποτελούν τη γενιά του μέλλοντος. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τις καλές επιδόσεις τους και πιστεύω ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Η διοργάνωση διεξάγεται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το κρύο είναι έντονο και ο καιρός βροχερός. Στα παγκόσμια πρωταθλήματα της Ρουμανίας παίρνουν μέρος 915 αθλητές και αθλήτριες από 62 χώρες.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics