Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020

Η νεαρή διεθνής μπαλαρίνα της πισίνας μιλάει επίσης για τις δικές της επιτυχίες και του ΑΝΟΜ στο πρωτάθλημα Νεανίδων


Γιάννης Κορακής by Γιάννης Κορακής 
Δανάη Καριώρη: «Όνειρο ζωής η πρόκριση με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (pics)
Η πανέμορφη και δυναμική Δανάη Καριώρη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης ήταν από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, που έγινε το προηγούμενο τριήμερο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η 17χρονη διεθνής μπαλαρίνα της πισίνας, ιδιαιτέρως ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη, μέλος των «Σκαθαριών» και βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας, είχε μια σπουδαία συγκομιδή, καθώς κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αναλυτικά, η Δανάη, από ένα χρυσό κέρδισε στο Τεχνικό Ντουέτο μαζί με την Αντριάνα Μισίκεβιτς, στο Ελεύθερο Ντουέτο μαζί με την Πηνελόπη Καραμέσιου, στο Τεχνικό Ομαδικό και στο Ελεύθερο ομαδικό με τον ΑΝΟΜ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο Τεχνικό Σόλο (στο Ελεύθερο Σόλο δεν μετείχε). Επίσης, πανηγύρισε μια ακόμη πρωτιά σε Γενική Βαθμολογία πρωταθλήματος με τον σύλλογό της, τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης – «Σκαθάρια», που παραμένει κυρίαρχος στο άθλημα.

Η Δανάη Καριώρη μας μίλησε για τις δικές της επιτυχίες, αλλά και την παράδοση του ΑΝΟΜ στο άθλημα, που καλά κρατεί. Και φυσικά για το μεγάλο όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη για τις προσωπικές μου επιδόσεις και τα μετάλλια, διότι βελτιώνομαι συνεχώς και δικαιώνομαι για τους κόπους μου. Αλλά, κυρίως, είμαι χαρούμενη για την πρώτη θέση της ομάδας μου και σε αυτήν τη διοργάνωση. Συνεχίσαμε την παράδοση που θέλει τα «Σκαθάρια» να πρωταγωνιστούν. Ανταμείβεται η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στη Μεταμόρφωση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις προπονήτριές μου, αλλά και τη Μαρία Θηβαίου για όσα μου έχουν προσφέρει.

Θα πρέπει να τονίσω, πάντως, ότι φέτος έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στις Νεάνιδες και όλα τα κορίτσια από πολλά σωματεία προσέφεραν όμορφο θέαμα. Μάλιστα, η πρωτιά στη Γενική Βαθμολογία κρίθηκε στο νήμα (σ.σ. τέσσερις βαθμοί διαφορά ο 1ος ΑΝΟΜ από τον 2ο ΝΟΒΑ). Αυτό σημαίνει ότι το άθλημα αναπτύσσεται ραγδαία σε ολόκληρη την ελλαδική επικράτεια κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας.

Στρέφουμε, πλέον, την προσοχή μας στην προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τη σκληρή δουλειά στο Ομαδικό. Όνειρό ζωής είναι η πρόκριση με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ με σχετικές φωτος της Δανάης Καριώρη σε Σόλο, Ντουέτο και Ομαδικό:
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics