Breaking News
19 Ιανουαρίου 2021

Η Honda έκανε το 1-2 και κυριάρχησε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Ράλλυ Ντακάρ, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών.


Η Monster Energy Honda Team θριάμβευσε και φέτος στο Ράλλυ Ντακάρ, αποσπώντας τη νίκη και κάνοντας το 1-2 για την ομάδα που είχε τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Κέβιν Μπεναβίδες είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα, καθώς αναδείχτηκε πρωταθλητής του Ντακάρ. Ο Ρίκι Μπράμπεκ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση γενικής στην τελευταία ειδική διαδρομή.

Μετά από δεκατρείς εξαντλητικές μέρες, ο αγώνας ολοκληρώθηκε στη Τζέντα, στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας, με τον Μπεναβίδες να αναδεικνύεται ο νικητής του Ράλλυ Ντακάρ 2021 και τον Μπράμπεκ να αποσπά τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Αμερικανός αναβάτης της Monster Energy Honda Team κέρδισε την τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα, σε μια δοκιμασία 202 χιλιομέτρων που εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Η Monster Energy Honda Team κυριάρχησε στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς η ομάδα απέδειξε ότι έχει καλύτερους αναβάτες και ανώτερη μοτοσικλέτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό κερδίζοντας 10 ειδικές διαδρομές και οδηγώντας τον αγώνα τις εννέα από τις δεκατρείς ημέρες που διήρκησε.

Ο Κέβιν Μπεναβίδες έγραψε ιστορία όντας ο πρώτος αναβάτης στα χρονικά από τη Νότια Αμερική που ‘σηκώνει’ το bronze Touareg, το έπαθλο του αγώνα. Ο Αργεντινός, η σταθερότητα του οποίου αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας, απέσπασε δύο νίκες σε ειδικές διαδρομές.

Η επιτυχία της Honda ολοκληρώθηκε με τη δεύτερη θέση να πηγαίνει στον Αμερικανό Ρίκι Μπράμπεκ. Ο νικητής του περσινού αγώνα ολοκλήρωσε τη δοκιμασία φέτος με τέσσερις νίκες σε ειδικές διαδρομές.

Η τελευταία φορά που η Honda έκανε το 1-2 στο Ράλλυ Ντακάρ ήταν το 1987
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπελιμπασάκη: «Μόνο εγώ γνωρίζω πώς κατάφερα να επανέλθω σωματικά και ψυχικά!»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics