Breaking News
19 Ιανουαρίου 2021

Λόγω του κορονοϊού παραμένουν κλειστά τα χιονοδρομικά κέντρα και οι δραστηριότητες των ερασιτεχνικών αθλημάτων
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Στον… πάγο θα παραμείνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ λόγω του καιρού αλλά και των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία του covid-19.
Το 2020 το πανελλήνιο πρωτάθλημα ματαιώθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων αλλά και καιρικών συνθηκών και το 2021 δεν θα γίνει λόγω κορονοϊού. Τα πλάνα για διεξαγωγή τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα μείνουν στο συρτάρι της ΕΟΠΕ καθώς βρίσκονται σε αναστολή όλες οι ερασιτεχνικές δραστηριότητες του αθλητισμού μεταξύ αυτών και τα χιονοδρομικά κέντρα.
Κι ενώ στην Ελλάδα το σνόου βόλεϊ θεωρείται πολυτέλεια σε καιρούς κορονοϊούς και καραντίνας, στην Ελβετία ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των δύο τουρνουά Snow Volley που θα γίνουν στα τέλη Φεβρουαρίου και στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση τς ομοσπονδίας βόλεϊ της Ελβετίας.
Στο πρώτο τουρνουά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο ομάδες της χώρας ενώ το δεύτερο θα είναι ανοιχτό για ομάδες από όλη την Ευρώπη.
Το πρώτο τουρνουά του ελβετικού πρωταθλήματος Snow Volleyball θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 Φεβρουαρίου στο σαλέ του Andermatt, δίνοντας έτσι στις ομάδες του Snow από όλη την Ελβετία, την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να παλέψουν για τον πολυπόθητο τίτλο.
Επίσης το δεύτερο πανευρωπαϊκό τουρνουά λέγεται Snow Volleyball Trophy θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 Μαρτίου στο Riederalp. Μάλιστα οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές και σε ξένους παίκτες και ομάδες, οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν το θέαμα και τον ανταγωνισμό.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο είναι 100% αποτελεσματικό

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics