Breaking News
21 Ιανουαρίου 2021

Ο Αντριάν Σαρδινέρο δεν ήταν ο μόνος που είχε πρόβλημα στον ΟΦΗ καθώς συνολικά δέκα μέλη της αποστολής των Κρητικών παρουσιάζουν συμπτώματα δηλητηρίασης!

 

Ο Αντριάν Σαρδινέρο δεν ήταν ο μόνος που εμφάνισε συμπτώματα ίωσης και όχι μόνο στον ΟΦΗ. Έξι παίκτες παρουσίασαν ατονία και έντονη δυσφορία με τον Βαγγέλη Λάππα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βόλου.
Η τροφική δηλητηρίαση είναι ένα ακόμα πρόβλημα για τους Κρητικούς με δέκα μέλη της αποστολής τους να έχουν πρόβλημα. Επτά ποδοσφαιριστές στο σύνολο αλλά και τρία μέλη της αποστολής έχουν εμφανίσει συμπτώματα όπως δυσφορία και ατονία.
Οι παίκτες που έχουν εμφανίσει τα συμπτώματα είναι οι Σηφάκης, Βάτερμαν, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Σολίς, Ουές και από το staff οι Περικλής Παπαπαναγής, Τάσος Πρίτσας και Μιχάλης Αναγνωστόπουλος. Ο Λάππας πάντως έκανε τεστ για covid 19 που βγήκε αρνητικό ενώ προς το παρόν δεν προκύπτει θέμα με κορονοϊό στην ομάδα. Ο Λάππας πήρε εξιτήριο και στον ΟΦΗ αναζητούν μήπως η αιτία είναι ένας φυσικός χυμός πορτοκάλι που ήπιαν παίκτες και μέλη της αποστολής στον Βόλο.
Gazzetta.gr

ΔΙΑΝΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Συμφώνησε με Καστάνιος κι αναμένεται στο Ηράκλειο (video)

Στη Μάλαγα ο Κατσικάρης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics