Breaking News
24 Ιανουαρίου 2021

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επιβλήθηκε με 10-4 της Ιταλίας και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης, διατηρώντας τις ελπίδες της για πρόκριση στο Τόκιο μετά από σενάρια για απόσυρση της Νοτίου Αφρικής και τιμωρίας της Ρωσίας.


Η ομάδα του Τεό Λοράντου ένα 24ωρο μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς αγώνες μάζεψε τα κομμάτια της και πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιταλία. Στον τελικό της παρηγοριάς η Ελλάδα ήταν σοβαρή και έφτασε σε μία άνετη σχετικά νίκη.

Σε αυτό το παιχνίδι κυρίαρχο ρόλο για την Ελλάδα έπαιξε και πάλι η άμυνα, όπως και στα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης της Τεργέστης. Η ομάδα του Τεό Λοράντο έφτασε στο 4-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και κάπου εκεί τα πράγματα απλοποιήθηκαν.

Με ένα επιμέρους 4-1 στο τρίτου οκτάλεπτο η Εθνική πόλο γυναικών καθάρισε την υπόθεση νίκη. Πρώτη σκόρερ για την Ελλάδα ήταν η Τσουκαλά με τέσσερα τέρματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τρίτη θέση της Ελλάδα δημιουργεί προσδοκίες συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγω για απόσυρση της Νοτίου Αφρικής αλλά και τιμωρία της Ρωσίας (που έχει προκριθεί) λόγω σκανδάλου ντόπινγκ.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 10-4

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-0, 1-4, 1-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 4, Τριχά , Ελευθεριάδου 2, Μαργ. Πλευρίτου , Ξενάκη 1 , Νίνου 1, Πάτρα, Κώτσια , Βασ. Πλευρίτου , Ελευθ. Πλευρίτου 2, Μυριοκεφαλιτάκη , Σταματοπούλου.

ΙΤΑΛΙΑ (Πάολο Τσίτσα): Γκορλέρο, Ταβάνι, Γκαριμπότι 2, Αβένγκο, Αϊέλο, Μαρλέτα, Μπιανκόνι, Τζουστίνι, Παλμιέρι, Τσιαπίνι 2, Βιακάβα, Σπαράνο.
SDNA.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έφτασε η ώρα για το Κορυφαίο on line Συνέδριο Health & Fitness Experts Digital Meeting vol.2.

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε σκιέρ στα Γρεβενά

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics