Breaking News
25 Ιανουαρίου 2021

Σε θρίαμβο για την Toyota και τον Σεμπαστιάν Οζιέ εξελίχθηκε o φετινός αγώνας στις γαλλικές Άλπεις


Για 8η φορά στην καριέρα του ο Σεμπαστιάν Οζιέ (με συνοδηγό τον Ζουλιέν Ινγκρασιά) είδε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο, οδηγώντας ένα Toyota Yaris WRC.

Ο θρίαμβος της Toyota πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις με τη δεύτερη θέση από τον Έλφιν Εβανς ενώ ο Τιερί Νεβίλ, με Hyundai i20 WRC, βρέθηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου.

O Τιερί Νεβίλ, με Hyundai i20 WRC
O Σεμπαστιάν Οζιέ ξεκίνησε με ένα νέο ρεκόρ την εφετινή σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι WRC, καθώς νίκησε για όγδοη φορά στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Πρόκειται για την 50η νίκη του Γάλλου οδηγού της Toyota στο WRC, ο οποίος έγραψε ιστορία καθώς έγινε και ο πρώτος πιλότος που νικά τόσο πολλές φορές στο ίδιο ράλι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην πρώτη 6άδα δεν κατάφερε να πλασαριστεί κανένα άλλο αυτοκίνητο, πέραν των Toyota και Hyundai, καθώς είχαμε: στην 4η θέση τον νεαρό Ροβάνπερα (Toyota), στην 5η τον Ντάνι Σόρντο (Hyundai) και στην 6η τον Ιάπωνα Κατσούτα (Toyota Yaris WRC).

Εντυπωσιακός ήταν ο Αντρέας Μίκελσεν με Skoda Fabia Rally2 evo, που ήταν ο γρηγορότερος όλων στην κατηγορία WRC2, τερμάτισε έβδομος.

Επόμενος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος είναι το Ράλλυ Αρκτικής, που αντικατέστησε στο καλεντάρι τον αγώνα της Σουηδίας, και είναι προγραμματισμένο για το διάστημα μεταξύ 26 και 28 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη δεκάδα του Ράλλυ Μόντε Κάρλο 2021

1.Ogier / Ingrassia Toyota Yaris WRC 2:56:33.7

2.Evans / Martin Toyota Yaris WRC +0:32.6

3.Neuville / Wydaeghe Hyundai i20 Coupe WRC +1:13.5

4.Rovanperä / Halttunen Toyota Yaris WRC +2:23.6

5.Sordo / Del Barrio Hyundai i20 Coupe WRC +3:14.2

6.Katsuta / Barritt Toyota Yaris WRC +7:01.3

7.Mikkelsen / Fløene Škoda Fabia Rally2 evo+7:23.6

8.Greensmith / Edmondson Ford Fiesta WRC +8:21.1

9.Fourmaux / Jamoul Ford Fiesta Rally2 +9:15.8

10.Camilli / Buresi Citroën C3 Rally2 +9:51.0
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ: Δηλώνει «ανοιχτή σε κάθε έλεγχο»

Ένταξη των εστιατορίων των ξενοδοχείων στο πρόγραμμα επιχορήγησης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics