Breaking News
30 Ιανουαρίου 2021

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος μίλησε στο sports3.gr για το ντεμπούτο του στον κλειστό στίβο
Θανάσης Μαργαρίτης

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε χθες (29/1) την πρώτη του εμφάνιση στον κλειστό στίβο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο μίτινγκ της Καρλσρούης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος είχε καλύτερο άλμα στα 8,05μ. και ομολογουμένως έκανε ένα πολύ καλό ντεμπούτο. Ο ίδιος πάντως δεν έχει την ίδια άποψη, με το «αεικίνητο φαινόμενο» από τα Γρεβενά να δηλώνει στο sports3.gr πως είναι απογοημεύνος με την εμφάνισή του.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου! Έκανα το χειρότερο που μπορούσα να κάνω σήμερα (σ.σ. χθες), βάσει της κατάστασης που βρίσκομαι. Ήταν ο πρώτος αγώνας και δεν μπήκα με την σιγουριά που έπρεπε. Πάντα τους πρώτους αγώνες τους πετάω λίγο και πανε χαμένοι…».

Sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πλάνο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την επανέναρξη των αγώνων και την ολοκλήρωση της σεζόν 2020-2021

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics