Breaking News
30 Ιανουαρίου 2021

Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Κωνσταντίνος Ντότας


Κριός

Η ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σήμερα θα είναι έντονη. Ακόμη και μικρά καθημερινά πράγματα ή εργασιακά θέματα θα σας δώσουν χαρά εάν μπουν σε μια πιο σωστή σειρά.

Ταύρος

Καλή ημέρα να βάλετε σε τάξη πράγματα και να σταθείτε στην λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Δώστε την βοήθεια σας εάν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Οικογενειακά θέματα σήμερα χρειάζονται την προσοχή σας και καλό θα ήταν με σύνεση και προσοχή να εξετάσετε όλα τα δεδομένα.

Καρκίνος

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική. Σταθείτε σε λεπτομέρειες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνεται είτε περισσότερο ξεκάθαρη/ος ή να κατανοήσετε εσείς τον συνομιλητή σας καλύτερα.

Λέων

Σήμερα καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε μόνο σε ότι έχει πραγματικό νόημα για εσάς. Καλή ημέρα για πράγματα τα οποία χρειάζεται να σταθείτε στις λεπτομέρειες για να τα διευθετήσετε.

Παρθένος

Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται με την εικόνα σας. Αξιοποιήστε στο έπακρον τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτή την στιγμή.

Ζυγός

Οι πολλές σκέψεις θα σας κουράσουν σήμερα. Ασχοληθείτε μόνο με τα τρέχοντα και σταθείτε κυρίως στις λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Σκορπιός

Η επαφή με ανθρώπους που έχετε κοντά σας στον κοινωνικό σας κύκλο ή και οι ομάδες μπορούν να φανούν πραγματικά χρήσιμοι αυτή την στιγμή σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας.

Τοξότης

Καλή ημέρα για εργασιακά ζητήματα τα οποία χρειάζονται εκκαθάριση. Δώστε την πρέπουσα σημασία.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας. Η δυναμική είναι καλή και εσείς έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Υδροχόος

Η ισορροπία μπορεί να έρθει σήμερα μόνο εάν είστε πρόθυμη/ος να δείτε τα πράγματα από μια σκοπιά περισσότερο περιεκτική. Μην σταθείτε σε λεπτομέρειες οι οποίες θα σας μπερδέψουν.

Ιχθύες

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες αυτή την στιγμή μπορούν να προχωρήσουν. Σταθείτε στις λεπτομέρειες με ευελιξία και κάντε την διαφορά.
portraits.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρία κρούσματα κορωνοϊού στον ΟΦΗ

Ο καιρός σήμερα 30/01/2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics