Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2021

Την ερχόμενη Παρασκευή (05/02) προγραμματίζεται συγκέντρωση από τους αθλητές όλων των σπορ έξω από την ΓΓΑ για το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.



Η κατάσταση για πολλούς αθλητές και προπονητές αθλημάτων έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το λουκέτο διαρκείας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε συνδυασμό με το επί μέρους άνοιγμα των επαγγελματικών λιγκών έχει δημιουργήσει ένα δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από τους αθλητές και τους προπονητές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα αφού όσοι δεν έχουν άλλο εισόδημα έχουν πλέον βρεθεί σε απόγνωση.

Για αυτό το λόγο αθλητές και προπονητές ετοιμάζουν πορεία την ερχόμενη Παρασκευή έξω από την ΓΓΑ (05/02, 12μ.) σε μία προσπάθεια να ακουστούν από την αθλητική ηγεσία της χώρας.

Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι οι τελικές αποφάσεις για το άνοιγμα ή το κλείσιμο παίρνονται από το υπουργείο υγείας και όχι από το υφυπουργείο αθλητισμού.
SPORTS24.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυγενάκης: "Κανένας εκφοβισμός από κανέναν, μιλήστε άφοβα"

Τεντόγλου: Στην 3η θέση με 8,05μ στην Καρλσρούη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics