Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2021

Συνυπεύθυνους θεωρεί η πρωταθλήτρια των Laser Radial τους τρεις θεσμούς για κωλυσιεργεία στη σύνθεση της ολυμπιακής ομάδας
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

Πολλαπλή επίθεση σε Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) και Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) εξαπέλυσε η Βασιλεία Καραχάλιου, με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η πρωταθλήτρια των Laser Radial ζητά από την ΕΟΕ να μη δείχνει ανεκτικότητα και συναδελφικότητα και να ορίσει την ολυμπιακή ομάδα ιστιοπλοΐας εφαρμόζοντας το καταστατικό της, καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για να προχωρήσουν οι διαδικασίες μεταφοράς των υλικών στην Ιαπωνία.

Για την ΕΦΙΠ αναφέρει ότι έχει διακοσμητικό χαρακτήρα, ενώ καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να κλείσει και να σφραγίσει την ΕΙΟ.

Η δημοσίευση της Καραχάλιου:

Βρισκομαστε μολις πεντε μηνες πριν την Ολυμπιαδα του Τοκυο και η Ολυμπιακη Ομαδα ειναι σε καθεστως “ομηριας” για αλλη μια φορα…και ενω μεχρι προτινος ηταν ομηρος στους… ανυστεροβουλους εθελοντες-παραγοντεςτης ΕΙΟ, τωρα ειναι ομηρος της προεκλογικης τους διαδικασιας!!! Ταυτοχρονα η ΕΦΙΠ εχει, οπως απεδειξε μετα την απαντηση της στην καταγγελια μου, καθαρα …διακοσμητικο χαρακτηρα, ενω η ΕΟΕ αρνειται να εφαρμοσει το καταστατικο της και να ορισει την συνθεση της Ολυμπιακης Ομαδας ιστιοπλοιας (καθοτι μεχρι τον Απριλιο αναβληθηκαν ολοι οι αγωνες) και να λυσει τα οργανωτικα και διαδικαστικα προβληματα των αθλητων! Ολοι γνωριζουν οτι το container με τα υλικα μας χρειαζεται 2-3 μηνες να μεταβει στην Ιαπωνια (λογω κορωνοιου). Κοποι και αγωνες χρονων διακυβευονται λογω κακως εννοουμενης ανεκτικοτητας και συναδελφικοτητας.

Η 24χρονη χάλκινη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017 και τέταρτη το 2020, εξασφάλισε το 2018 την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Ελλάδα. Η ΕΙΟ αποφάσισε να διεξαχθεί εσωτερική πρόκριση με κριτήριο δύο αγώνες, την Πριγκίπισσα Σοφία (26/3-3/4) στην Πάλμα που αναβλήθηκε πρόσφατα και τη ρεγκάτα του Ιέρ (17-24/4).

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sports3.gr τη περασμένη Τετάρτη (3/2), η ΕΙΟ θα αποφασίσει σε συνεδρίαση του ΔΣ, που θα συγκλιθεί την επόμενη εβδομάδα, τι μέλλει γενέσθαι με τις εσωτερικές προκρίσεις στα Laser Radial, στα 470 ανδρών και γυναικών και στα Finn, καθώς σε όλες τις κλάσεις ο ένας από τους δύο αγώνες που είχε θεσπιστεί ως κριτήριο ήταν αυτός της Πάλμα.

Οι μοναδικοί Έλληνες ιστιοπλόοι που έχουν πάρει ονομαστική πρόκριση μέχρι τώρα είναι ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και η Κατερίνα Δίβαρη και οι δύο στα R:SX.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 ATP Cup: «Αποχαιρέτησε» με νίκη η Ελλάδα (vids)

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics