Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2021

Με μια καταπληκτική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε της Άντζι Κέρμπερ 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Grampians Trophy.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση και πήρε την νίκη επί της Κέρμπερ που ήταν και στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την Σάκκαρη η οποία βρέθηκε να χάνει με 1-4, αλλά έκανε την ανατροπή και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 6-4, έχοντας την συμπαράσταση των ομογενών.

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ και προηγήθηκε με 4-0, δείχνοντας το απόλυτο... αφεντικό. Η Κέρμπερ δεν μπορούσε να αντιδράσει και έτσι υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ελληνίδας πρωταθλήτρια, που πήρε και το 2ο σετ με 6-2.

Η Μαρία θα μονομαχήσει για το εισιτήριο του τελικού με την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (Νο.23), που πέρασε στην τετράδα μετά την απόσυρση της Βικτόρια Αζαρένκα.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics