Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2021

Αγώνες πριν την Πέμπτη δεν γίνονται στην Ιταλία

 

Οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να διαταράσσουν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος αλπικού σκι, στην Κορτίνα Ντ Αμπέτζο. Μεταξύ των αναβολών και των αλλαγών προγράμματος, τόσο οι αγώνες σούπερ-G των γυναικών όσο και των ανδρών (αν ο καιρός το επιτρέψει) θα διεξαχθούν την Πέμπτη (11/2) το πρωί.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο θέρετρο της Ιταλίας, έπρεπε να αρχίσει από χθες (Δευτέρα) με το σύνθετο γυναικών και να συνεχίσουν σήμερα (Τρίτη) με το σούπερ-G ανδρών και γυναικών. Αλλά ο ιδιότροπος καιρός (χιονόπτωση Κυριακή και Δευτέρα, ομίχλη σήμερα Τρίτη) ανέτρεψε τα πάντα. Δεν υπάρχει ακόμα αγώνας και δεν θα υπάρξει πριν … την Πέμπτη.

Σήμερα Τρίτη, αναβλήθηκε το σούπερ-G των γυναικών, λόγω της ομίχλης στην πίστα. Θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη (10:45), με το αντίστοιχα των ανδρών, να γίνεται την ίδια ημέρα, αργότερα το μεσημέρι (13:00). Αλλά δεν σταματούν εδώ τα τερτίπια του καιρού, καθώς η πρόγνωση παραμένει άσχημη και για αύριο Τετάρτη (χιονόπτωση), οι διοργανωτές αποφάσισαν να αναβάλουν το σύνθετο των ανδρών, για την προσεχή Δευτέρα (15/2), όταν το σύνθετο γυναικών έχουν ήδη αναβληθεί.

Το νέο πρόγραμμα

Αύριο (Τετάρτη, 10/2): χωρίς αγώνες

Πέμπτη (11/2): Σούπερ-G γυναικών (10:45) και σούπερ-G ανδρών (13:00)

Παρασκευή (12/2): προπόνηση ανδρών και γυναικών στην κατάβαση

Σάββατο (13/2): κατάβαση γυναικών (11:00) και προπόνηση κατάβασης ανδρών

Κυριακή (14/2): κατάβαση ανδρών (11:00)

Δευτέρα (15/2): σύνθετο γυναικών και ανδρών (θα καθοριστεί)
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σκόραρε ξανά με σουτάρα ο Μπακασέτας! (vid)

Νάγκετς - Μπακς 112-125: Με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο (highlights)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics