Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2021

Νοκ-άουτ με μία γυριστή κλωτσιά έβγαλε ο Γκιόργκι Σακχρουμαζανόφ τον Αλι Ντικάεφ σε αναμέτρηση για το UFC.


Ο Κχαμπίμπ Νουρμαγλομέτοφ μπορεί να έχει σταματήσει από την ενεργό δράση, όχι όμως και την ενασχόλησή του με τον χώρο του UFC.

Ο ίδιος ανέλαβε την διοργάνωση του «Eagle Fighting Championship», η οποία έκανε πρεμιέρα στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στη Μόσχα.


Ωστόσο στην διοργάνωση αυτή προ ημέρων συνέβη ένα απίστευτο νοκ -άουτ που έγινε σε έναν αγώνα, ανάμεσα στον Γκιόργκι Σαχρουμαζάνοφ και τον Αλί Ντικάεφ.

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Ο Ρώσος πρωταθλητής ελαφρών βαρών νίκησε τον αντίπαλο με μία στριφογυριστή κλωτσιά, η οποία είχε σαν συνέπεια ο Ντικάεφ να βγει νοκ-άουτ.

Η εν λόγω κλωτσιά δεν άργησε να γίνει viral, με τον 25χρονο Σαχρουμαζάνοφ να θυμίζει κάτι από τον Νουρμαγλομέτοφ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

sdna.gr

Όλα τα ζώδια 10/02

Ο καιρός σήμερα 10/02/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics