Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2021

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μήκος μίλησε για τον επόμενο αγώνα του και επιβεβαίωσε το sports3.gr για τα τεστ κορονοϊού
Θανάσης Μαργαρίτης  

 

Για ακόμα μια χρονιά ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε τον τίτλο στο μήκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ολοκληρώθηκε χθες (13/2) στο ΣΕΦ.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι αγωνίστηκε όσο έπρεπε και με καλύτερη προσπάθεια στα 8,00μ. πήρε την πρώτη θέση. Μιλώντας στο sports3.gr αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα του που είναι στη Μαδρίτη στις 24 Φεβροαρίου, στα τεστ για κορονοϊό που έκανε και για τον μεγάλο του αντίπαλο τον Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία.

«Χαίρομαι πολύ που πήρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επόμενος αγώνας θα είναι στη Μαδρίτη. Πλησίασα πολύ τον Ετσεβερία στον προηγούμενο αγώνα και έχω… σκυλιάσει για τον περάσω. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορώ να το κάνω».

Ο πρωταθλητής Ευρώπς στο μήκος αναφερόμενος στα τεστ για τον κορονοϊό τόνισε: «Βρέθηκε θετικός αθλητής που γυρίζαμε μαζί από το Λιεβέν. Είχα έρθει σε επαφή μαζί του, ωστόσο όλα είναι καλά. Πριν αγωνιστώ στο ΣΕΦ έκανα πέντε τεστ που βγήκαν όλα αρνητικά».
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα ζώδια 14/02

Σήμερα 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics