Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκλήρωσε έτσι τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πίχα

 

Με την έβδομη θέση στο Cross Upper Limb Imp. 2, ολοκληρώθηκε η παρουσία του Κωνσταντίνου Πετράκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο χιονοσανίδας (snowboard), που πραγματοποιήθηκε στα βουνά της φινλανδικής πόλης Πίχα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος χθες ήταν 8ος στο Imp. 1, έφτασε για ακόμη μια φορά έως τα προημιτελικά, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο run δεν κατάφερε να τερματίσει. Έτσι με επίδοση 54.48 στο δεύτερο run και μετά την ήττα από τον Ιταλό Τζιάκοπο Λουτσίνι στην 8άδα, κατάφερε να βρεθεί στην 7η θέση της γενικής κατάταξης του αγωνίσματος.

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης παραμένει σε αναζήτηση βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη ενόψει των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν το 2022 στο Πεκίνο.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τεντόγλου: Επόμενη στάση Μαδρίτη

Όλα τα ζώδια 14/02

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics