Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2021

Λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται οι σημερινές κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ και του Λαϊκού Λαχείου.

 

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ αναβάλλεται για την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ, στις 10 το βράδυ. Η κατάθεση δελτίων συνεχίζεται κανονικά μέχρι αύριο.  Ο παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης έως τις 20:30 αύριο, καθώς και μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr  ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ έως τις 21:30 αύριο.

Σε ό,τι αφορά στο Λαϊκό Λαχείο, η 7η κλήρωση που θα διεξαγόταν σήμερα, αναβάλλεται για την ερχόμενη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021. Οι λαχνοί που έχουν στη διάθεση τους οι παίκτες για την αναβληθείσα κλήρωση ισχύουν κανονικά.

Πρεμιέρα για την 3η εβδομαδιαία κλήρωση του ΠΡΟΤΟ
Το βράδυ της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η 3η εβδομαδιαία κλήρωση του ΠΡΟΤΟ. Το παιχνίδι θα μοιράζει πλέον κέρδη τρεις φορές την εβδομάδα και οι κληρώσεις του θα πραγματοποιούνται μαζί με το ΤΖΟΚΕΡ, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 16/02/2021 : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Γιακουμάκης: Έγινε ο δεύτερος σκόρερ σε όλη την Ευρώπη [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics