Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2021

«Μηδενική ανοχή σε επιθέσεις οι οποίες στοχοποιούν την προσωπικότητα, το ήθος και την πορεία των συναθλητών μας», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στεφανίδη


Θοδωρής Γεωργαντάς  

Ανακοίνωση, στην οποία δηλώνουν την πλήρη στήριξή τους στην Μαρία Μπελιμπασκάκη και την αντιπαράθεσή της με την Αναστασία Κελεσίσου εξέδωσαν επίλεκτοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. «Απορίας άξιο είναι ότι η κ. Κελεσίδου θεωρεί μία τηλεδιάσκεψη των αθλητών με την κ. Σακοράφα εμπλοκή στην διαδικασία των εκλογών.

Έχουμε τονίσει πολλάκις ότι οι αθλητές δεν επιθυμούμε να έχουμε ανάμειξη με τις εκλογές της Ομοσπονδίας. Η δυνατότητα, όμως, να μοιραστούμε τα προβλήματά μας με υποψηφίων των εκλογών εκτός από αναγκαία και σημαντική είναι και άσχετη με την εκλογική διαδικασία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των αθλητών.

Όλα άρχισαν όταν η υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, στηριζόμενη από την παράταξη του Βασίλη Σεβαστή, η Σοφία Σακοράφα ζήτησε, μέσω της εκπροσώπου των αθλητών στο ΔΣ της ομοσπονδίας, Μαρίας Μπελιμπασάκη να μιλήσει – σε τηλεδιάσκεψη – στα μέλη της εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με την Μαρία Μπελιμπαάκη, η Αναστασία Κελεσίδου, μόλις πληροφορήθηκε το θέμα. επικοινώνησε μαζί της, της μίλησε άσχημα και απαξιωτικά, ενώ της τόνισε ότι δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο (να ενημερώσει, δηλαδή, για την πρόθεση της Σακοράφα να μιλήσει στους αθλητές) και της καταλόγισε δόλο.

Από την πλευρά της, η Αναστασία Κελεσίδου σε γραπτή της δήλωση υποστήριξε: «Θλίβομαι αν η αθλήτρια Μαρία Μπελιμπασάκη έχει αποφασίσει, χωρίς να γνωρίζω τους λόγους που το κάνει, να σκιαγραφήσει ένα ξένο προς εμένα προφίλ. Το ήθος μου, η διαδρομή μου, η προσωπικότητά μου, είναι γνωστή σε όλο τον αθλητικό κόσμο. Είναι αλήθεια ότι τηλεφώνησα στη Μαρία Μπελιμπασάκη όταν πληροφορήθηκα από απορημένους αθλητές, πως τους ζητούσε να παρευρεθούν σε προεκλογική τηλεδιάσκεψη με τη Σοφία Σακοράφα. Με την ευγένεια που με διακρίνει της είπα ότι δεν θα πρέπει πριν από τις εκλογές που θα γίνουν σε ένα μήνα να εμπλέξει στη διαδικασία τους εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες. Αυτό δεν είναι σωστό, ήταν τα λόγια μου και είναι και η αρχή μου. Στο σημείο αυτό η Μαρία Μπελιμπασάκη εξερράγη αφήνοντας με άναυδη και στο τέλος μου έκλεισε και το τηλέφωνο».

«Εμείς οι αθλητές του στίβου δείχνουμε μηδενική ανοχή σε επιθέσεις οι οποίες στοχοποιούν την προσωπικότητα, το ήθος και την πορεία των συναθλητών μας», έγραψε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη στο post με την ανακοίνωση των συναθλητών της, την οποία υπογράφει και η ίδια.
Sports3.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Σήμερα 17 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ: Μεγάλη νίκη οι Νετς, τέταρτη σερί ήττα για Μπακς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics