Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2021

Ακυρώθηκαν τα φετινά πρωταθλήματα εκτός της Μπουντεσλίγκα 1

 

Σημαντική εξέλιξη από χθες για τα πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Γερμανίας, με ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς επηρεάζεται η παρουσία των νεαρών τοπ Ελλήνων αθλητών, που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Η γερμανική ομοσπονδία αποφάσισε να ακυρώσει για τη φετινή αγωνιστική χρονιά όλες τις διασυλλογικές κατηγορίες από την Μπουντεσλίγκα 2 και κάτω, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19. Η σεζόν 2020-2021 θα κηρυχθεί άκυρη στη 2η και την 3η εθνική κατηγορία ανδρών και γυναικών, καθώς και στα περιφερειακά και ανώτερα πρωταθλήματα (Regional και Oberligen) και θεωρείται ως μη γενόμενες. Όλα αυτά τα πρωταθλήματα ήταν σε αναστολή από το Νοέμβριο και συνεχιζόταν μόνο η Μπουντεσλίγκα 1.

Σύμφωνα και με την τρέχουσα κατάσταση, τα πρωταθλήματα της 1ης κατηγορίας μπορούν να φτάσουν στο τέλος τους, όπως έχει προγραμματιστεί κι έτσι διαμορφώνονται δύο διαφορετικά δεδομένα για τον Γιάννη Σγουρόπουλο και τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης των νεαρών ηλικιών προχωρά στην κορυφαία λίγκα με την Γκρενζάου, ενώ η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδος του απλού Νέων γυναικών σταματά οριστικά τους αγώνες της με την Άνροχτ, η οποία μετείχε στο πρωτάθλημα της 2ης εθνικής κατηγορίας.

Όσον αφορά στην Παπαδημητρίου είναι γνωστό ότι με βάση τους κανονισμούς στη Γερμανία δεν μπορούσε να αγωνίζεται παράλληλα και σε πρωτάθλημα γυναικών άλλης χώρας. Με την ακύρωση όμως της σεζόν, δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί ξανά φέτος στην Μπουντεσλίγκα 2, παράλληλα είναι σαν να μην αγωνίστηκε καθόλου εκεί κι έτσι αίρεται η σχετική απαγόρευση. Έτσι, μπορεί να μετάσχει στο υπόλοιπο της χρονιάς στο διασυλλογικό ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό ξεκαθάρισε και η γερμανική ομοσπονδία προς την πλευρά της αθλήτριας σε χθεσινή επαφή τους. Αν και όποτε επιστρέψει το άθλημα στην αγωνιστική δράση η αριστερόχειρας διεθνής θα μπορεί να πάρει μέρος με τον Γ.Α.Ο. Πειραιά, στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Όσο για την Μπουντεσλίγκα 1 των ανδρών βρίσκεται στη 18η αγωνιστική και απομένουν 4 για να ολοκληρωθεί η κανονική της διάρκεια. Η Γκρενζάου βρίσκεται στην 11η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας με αυξημένες πλέον ελπίδες για την παραμονή (6 βαθμούς). Υποβιβάζεται μόνο η τελευταία ομάδα κι από αυτή έχει απόσταση 4 βαθμούς. Ο Σγουρόπουλος συνεχίζει την προετοιμασία του στη Γερμανία και στο πρόγραμμα υπάρχει νέο παιχνίδι μεθαύριο κόντρα στην Μπορούσια Ντίσελντορφ.
sports3.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκόσμιο Αλπικού Σκι: Με δώδεκα αθλητές στην Ιταλία

Βούλα Παπαχρήστου: Καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics