Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2021

Την Κυριακή θα πέσει λίγο η θερμοκρασία στα ανατολικά και τα βόρεια καθώς θα φρεσκάρουν οι βοριάδες στο Αιγαίο.

Βροχές θα εκδηλωθούν ιδιαίτερα σε ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, νότιο Αιγαίο και Κρήτη με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας με καλοκαιρία θα έχουμε τη νέα εβδομάδα σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από -2 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών και το θερμόμετρο από 2 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από -2 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, αρκετή ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά. Ο υδράργυρος από -3 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανές βροχές και η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στη δυτική Κρήτη και το θερμόμετρο από 7 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές στα νότια. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές στα ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από -1 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ψηλά στην Πάρνηθα. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


alphatv.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται τον ΟΦΗ Volley League

Μαγικός Τζόκοβιτς ισοπέδωσε τον Μεντβέντεφ [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics