Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2021

Μετά την πετυχημένη θητεία σε διασυλλογικά πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Σουηδίας η Κατερίνα Τόλιου …άνοιξε απόψε λογαριασμό και στην 1η εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ιταλίας.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου τις πρώτες δύο νίκες της με τη φανέλα της Νορμπέλο και παράλληλα ήταν κεντρικό πρόσωπο στο τελικό 4-2 εναντίον της Κουάτρο Μόρι. Η συγκεκριμένη νίκη μάλιστα, ήταν και η πρώτη για την ομάδα της Σαρδηνίας στο φετινό πρωτάθλημα. Χτες βράδυ στο μεταξύ, είχε στη Γερμανία μία ακόμα αγωνιστική υποχρέωση η Γκρενζάου του Γιάννη Σγουρόπουλου. Για τη 19η μέρα της Μπουντεσλίγκα 1 (η μοναδική κατηγορία θυμίζουμε, που συνεχίζεται, μετά την απόφαση της γερμανικής ομοσπονδίας να ακυρώσει τα πρωταθλήματα της φετινής σεζόν λόγω της υγειονομικής κρίσης) γνώρισε φυσιολογική ήττα από τη σημερινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπορούσια Ντίσελντορφ με 3-0. Παραμένει ωστόσο πάρα πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής.

Η Α1 γυναικών της Ιταλίας προχωρά γρήγορα μετά τη λήξη της αναστολής και η Νορμπέλο αντιμετώπισε το βράδυ εντός έδρας την Κουάτρο Μόρι. Η Τόλιου τα πήγε εξαιρετικά σε δύο ακόμη γερά αγωνιστικά τεστ στην ολυμπιακή χρονιά και με σταθερή απόδοση επικράτησε και στα δύο παιχνίδια της. Αρχικά κατέβαλλε με 3-1 σετ τη Ρουμάνα Αντρέα Τεοντόρα Κλάπα και ισοφάρισε το σκορ ομάδων σε 1-1. Να σημειωθεί ότι η πρωταθλήτριά μας είχε συμπαίκτρια την αριστερόχειρα Κλάπα στον Δ.Α.Ο. Ταύρου την περίοδο 2017-2018. Στο 6ο στη σειρά ματς η Τόλιου συνάντησε την Κινέζα Γουέι Γιαν. Με νέα αξιόλογη εμφάνιση την ξεπέρασε με 3-1 σετ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της με 4-2. Μετά τις 3 σερί ήττες η Νορμπέλο πήρε τους 2 πρώτους βαθμούς της στη φετινή Α1 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται στη χώρα και το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών. Η Εσπεντίτο Νάπολι του Τάσου Ρηνιώτη όμως, έχει το ρεπό της στην 4η αγωνιστική. Στην κατάταξη παραμένει χωρίς βαθμό ύστερα από 3 ματς.

Το βράδυ της Παρασκευής εξάλλου, συνεχίστηκε με τη 19η αγωνιστική το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα 1 των ανδρών. Η Γκρενζάου του Σγουρόπουλου υποδέχτηκε την πανίσχυρη Μπορούσια Ντίσελντορφ και υποτάχθηκε στην ανωτερότητά της με 3-0. Ο 21χρονος πρωταθλητής Ευρώπης αντιμετώπισε τον διεθνή Γερμανό Ρικάρντο Βάλτερ και κάμφθηκε με 3-1 σετ. Η ήττα ήταν ανώδυνη για την Γκρενζάου, η οποία παραμένει 11η, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος κι εκτός απροόπτου αποφεύγει την καταδικαστική τελευταία θέση.


Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 21/02

Οι αριθμοί του ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics