Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2021

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ιωνικού και Λεβαδειακού και παρέμειναν πρώτοι

 

Ευνοημένος από τα σημερινά (21/2) αποτελέσματα της Κυριακής είναι ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, παρέμειναν πρώτοι.

Αναλυτικότερα στο ντέρμπι της ημέρας, που έκρινε την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς με νίκη ο Ιωνικός θα επέστρεφε σε αυτήν, η ομάδα της Νίκαιας αναδείχθηκε εν τέλει ισόπαλη με τον Λεβαδειακό (1-1), κάτι που ευνόησε τον Εργοτέλη που παρέμεινε πρωτοπόρος, έστω και με βραχεία κεφαλή ενός βαθμού (19 έναντι 18 του Ιωνικού). Στην τρίτη θέση έμεινε η ομάδα της Βοιωτίας (17).

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο το 27’ χάρη σε μια λατινοαμερικάνικη συνεργασία. Ο Αργεντινός Ρόλε πάσαρε ιδανικά στον Βραζιλιάνο Κάστρο, βγάζοντάς τον τετ-α-τετ κι εκείνος δεν αστόχησε καθώς σκόραρε το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι, παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 63′, τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νίκα στο 69′ με κεφαλιά.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ (65′ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας, Νιάσε (40′ λ.τ Κόρμπος), Ματσούκας (66′ Μάναλης), Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (46′ λ.τ Μαρίνος), Μύγας, Λιάγκας (22′ λ.τ Πολέτο), Βήχος, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Νίλι, Συμελίδης (66′ Τζημόπουλος), Μπιανκόνι (66′ Μυτίδης).

 Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε των Χανίων με 1-0, χάρη στο γκολ του 32χρονου Σέρβου επιθετικού Νεμάνια Ομπράντοβιτς στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι, διπλασίασε τις φετινές του νίκες, αμφότερες στην έδρα του και μπόρεσε να ξεφύγει πέντε βαθμούς από την τελευταία θέση, πάνω από τους Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης προς το παρόν και με ματς λιγότερο από τους Αρτινούς.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος):Αστράς, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρας, Μπάλλας, Μπάμπης (46′ Σέχου), Ντα Κάμπο (71′ Μπαλογιάννης), Γιάκος, Γκουντρουμπής (55′ Λίταινας), Ομπράντοβιτς.

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Γκίνο, Παναγιωτούδης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Μασένα (65′ Διαμαντόπουλος).

 Στα Τρίκαλα την κίνηση – ματ στη 10η αγωνιστική. έκανε ο Διαγόρας Ρόδου, που μπορεί να ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, αλλά επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Λεβαδειακό, έχοντας από 17 βαθμούς και οι δύο. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Σμυρλής μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.
ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος (72′ Ζησόπουλος), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (72′ Σιλβάνο), Παπαγεωργίου, Φασίδης (42′ λ.τ Ευθυμίου), Κεχαγιάς, Σταματής, Αλμπάνης (56′ Ελευθεριάδης).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Ντοριβάλ (56′ Κάκκο), Αθανασίου, Αλάεθ (56′ Λινάρδος), Μπαστακός, Μασούρας, Σμυρλής (67′ Μανωλάκης).

 

Τέλος στην Ξάνθη, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας χάρη σε γκολ των Σιατραβάνη (25′) και Τάτου (84′), παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες λίγο πριν το τέλος του ματς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Βογιατζή στο 40′.

Μετά από αυτήν τη νίκη, η Ξάνθη έφτασε τους 15 βαθμούς κι ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας παρέμεινε τελευταίος με 3 βαθμούς.

Ξάνθη (Τόνι Πόποβιτς): Ίτσο, Παπάζογλου Τ. (10′ λ.τ. Τζούρμαν), Βέρκερ, Γκαρσία, Μπριλάντε, Έμπερτ, Τάτος (87′ Βόλτερς), Πέτροβιτς, Καπνίδης (65′ Μυστακίδης), Σχρόιεν (65′ Ντίνας), Σιατραβάνης (87΄ Θυμιάνης)

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Χιντζίδης (72′ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Λεμονής (26′ λ.τ. Πριόνας), Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνης, Μπαράτα, Κούστα, Ντάλα Κόστα (63′ Αποστολίδης)
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0 [vid]

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0 [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics