Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιώργος Σίμος ανέλαβε την ευθύνη για τα ατυχή αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ (επτά σερί ήττες) αλλά δεν το βάζει κάτω για το φινάλε της κανονικής περιόδου.


Έβδομη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ, ήταν το 1-0 από τον ΠΑΣ.

Οι κρητικοί αγνοούν τη νίκη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια αλλά όπως είπε, ο Γιώργος Σίμος στην κάμερα της Nova, πρέπει να αντιδράσουν και θα αντιδράσουν, στο φινάλε του πρωταθλήματος.

«Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, καθόλου καλά μπορώ να πω και στο α’ ημίχρονο δεν είχαμε την απόδοση που θα έπρεπε. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα πραγματικά έδειξε μια αντίδραση αλλά αυτό δεν φτάνει και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω να πω και πολλά λόγια, εντάξει τα λόγια πλέον, αρχίζουν να μην έχουν και μεγάλη αξία. Θα πρέπει να αντιδράσουμε» τόνισε ο Γιώργος Σίμος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ σχολιάζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα και την πίεση που υπάρχει, είπε: «Σίγουρα, δεν είναι το καλύτερο πράγμα. Η ευθύνη είναι δική μου, το έχω ξαναπεί αυτό. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, πρέπει η ομάδα να αντιδράσει και αυτό θα γίνει».

Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!
Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο δίπλα του, για πρώτη φορά, τόνισε. «Είναι μέρος της ιστορίας της ομάδας. Από τους παίκτες που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία με την ομάδα μας. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός, είναι κάθε μέρα μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια, και τώρα που η ομάδα τους χρειάζεται ακόμη περισσότερους όλους, να είμαστε μαζί… Είναι χαρά μας που είναι μαζί μας, ο Νίκος είναι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο σας παίκτης και προπονητής, είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά. Είναι κάθε μέρα μαζί μας εδώ και δύο χρόνια απλά τώρα υπάρχει απόφαση να είναι ακόμα πιο κοντά μας και αυτό είναι πολύ χαρούμενο για εμάς»

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Super League 2: Ευνοημένος ο Εργοτέλης [vids]

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0 [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics