Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2021

Με πρωτοβουλία του διεθνή κριτή Νίκου Προβιά και στήριξη από την ελληνική ομοσπονδία
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

Μια σημαντική εκδήλωση της ενόργανης γυμναστικής σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι, στην περίπτωση, βέβαια, που αρθούν έγκαιρα τα περιοριστικά μέτρα στη γηραιά ήπειρο.

Πρόκειται για το ετήσιο εκπαιδευτικό προπονητικό καμπ ενόργανης γυμναστικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που έρχεται έπειτα από σχετικό αίτημα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ), το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό. Την πρόταση έκανε στην ΕΓΟ ο διεθνής κριτής Νίκος Προβιάς.

Ο υποψήφιος για την προεδρεία της ΕΓΟ, επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Φαρίντ Γκαγίμποφ όσο και με τον αντιπρόεδρο Θανάση Βασιλειάδη και ζήτησε την στήριξή τους για να έρθει αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός στη χώρα μας.

«Κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας, βάζουμε την Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών διοργανώσεων της γυμναστικής», δήλωσε ο Νίκος Προβιάς.

Για την ώρα έχει επιβεβαιωθεί η τέλεση του καμπ στην κατηγορία αγοριών, ενώ στο προσεχές διάστημα αναμένεται η απόφαση και για τα κορίτσια. Η τελική απόφαση θα ληφθεί το Μάιο.

Το καμπ θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας το χρονικό διάστημα 20-30 Αυγούστου και θα συμμετάσχουν 48 προπονητές και ισάριθμοι αθλητές από 24 χώρες, καθώς και 12 κορυφαίοι Ευρωπαίοι προπονητές ως καθηγητές.

Τα εκπαιδευτικά προπονητικά καμπ πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι, με την συμμετοχή προπονητών και νεαρών αθλητών (13-16 ετών) και αθλητριών (10-12 ετών). Όλα τα προηγούμενα χρόνια, τόπος διεξαγωγής τους ήταν η Τιρένια της Ιταλίας.
Πηγή: sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 26/02

Ποδηλασία: H μάχη της ερήμου [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics