Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2021

Τι κέφια έχουν σήμερα, Σάββατο τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

 

Προσπαθήστε να βάλετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση…

Κριός

Εργασιακά ή καθημερινά πράγματα μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα και να χρειαστεί να βάλετε τάξη με σύνεση και φρόνιση.

Ταύρος

Η χαρά της δημιουργίας είναι παρούσα και εσείς μπορείτε μέσα από την σταθερή εργασία και δυναμική να την φέρετε στην ζωή σας αυτή την στιγμή.

Δίδυμοι

Προσωπικά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια και εσείς καλείστε να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία αλλά και θάρρος. Σταθείτε στις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Καρκίνος

Ότι και εάν κινητοποιηθεί σήμερα με καλή πρόθεση και μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να αντεπεξέλθετε.

Λέων

Πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς έρχονται στην πρώτη γραμμή. Είτε αφορά ένα υλικό ζήτημα είτε κάτι σε συναισθηματικό επίπεδο είναι η καταλληλότερη στιγμή να το αναλύσετε.

Παρθένος

Η δύναμη και ο έλεγχος είναι σημαντικές ενέργειες για εσάς στο σήμερα της ζωής σας ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός και να μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας.

Ζυγός

Η σταθερότητα και η ειλικρίνεια σας είναι τα κλειδιά που θα μπορέσετε να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Ακούστε την διαίσθησή σας σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που δεν προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους

Σκορπιός

Το θάρρος σας θα σας βοηθήσει αλλά το σημαντικότερο είναι η δεξιότητα σας και η υπεράσπιση του δικαίου, ειδικά σήμερα.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο και να σκεφτείτε ανενόχλητη/ος από εξωτερικές περισπάσεις ένα θέμα που σας απασχολεί. Ακούστε αυτή την ανάγκη σας.

Αιγόκερως

Τα ταλέντα σας με κάποιον τρόπο αναδεικνύονται σήμερα και είστε σε θέση να στηρίξετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Καλή ημέρα για δράσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις σπουδές ή την φιλοσοφία.

Υδροχόος

Η ολοκλήρωση μιας προσπάθειας είναι δυνατή αυτή την στιγμή αρκεί να κάνετε υπομονή και να είστε τυπική/ός στις υποχρεώσεις σας.

Ιχθύες

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτή την στιγμή. Καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση τα βήματά σας ειδικά σε αυτούς τους τομείς.

Πηγή: portraits.gr
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Πετρούνιας: «Ο αθλητισμός οφείλει να παραμείνει καθαρός» [vid]

Σήμερα 27 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics