Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2021

Μια κοπελίτσα και ένας νέος κρύφτηκαν στο παρκάκι του χωριού για τα κλασικά φιλάκια και χάδια. Κάποια στιγμή λέει το αγόρι: «Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, τι θα έλεγες να ολοκληρώσουμε;»

«Ξέρεις, είμαι παρθένα και έχω ακούσει ότι πονάει. Αν πονέσω και φωνάξω θα μας ακούσουν και θα καταλάβουν τι κάνουμε». «Άκου τι θα κάνουμε..» λέει το αγόρι «…αν πονέσεις, θα μουγκρίσεις σαν αγελάδα και εγώ θα σταματήσω. Αν όμως σ’ αρέσει, θα σιγο-τραγουδήσεις ένα τραγούδι και εγώ να συνεχίσω.

 

Έτσι και να μας ακούσουν δεν θα καταλάβουν τι κάνουμε». Έτσι κι έγινε. Μετά από λίγο φωνάζει η κοπέλα: «Μουουουου…. μουουου….. μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια…»

Διαβάστε επίσης:

Κωπηλασία: Ο… πτυσσόμενος αγώνας αξιολόγησης

Το γκολ της χρονιάς στην 5η κατηγορία Αγγλίας! [vid)]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics