Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2021

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, πέφτοντας σε επίπεδα κανονικά για την εποχή συνοδεία ισχυρών βοριάδων, λίγων βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά στα ανατολικά και τα νότια.

Με χειμωνιάτικο καιρό θα ξεκινήσει ο Μάρτιος, με αρκετό κρύο τοπικά χωρίς όμως ιδιαίτερες βροχές και χιόνια. Από την Τετάρτη πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά . Η θερμοκρασία από -1 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με πιθανές ασθενείς βροχές και το θερμόμετρο από 4 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 1 έως 20 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 3 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες μόνο νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγη συννεφιά με πιθανές ασθενείς βροχές στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια και στα βόρεια παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδική συννεφιά με πιθανές ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε επίσης:

Σκόραρε ξανά ο Γιακουμάκης [vid]

Παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής: Ένας Ρώσος άφησε πίσω πέντε Νορβηγούς [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics