Breaking News
01 Μαρτίου 2021

Απίστευτο ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Άαρχους, καθώς μπορεί ο διαιτητής να σφύριξε την λήξη του αγώνα με σκορ 2-3, όμως με παρέμβαση του VAR η ομάδα του Ζέκα κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε σε 3-3.

Το απόλυτο χιτσκοκικό φινάλε είχε ο αγώνας της Κοπεγχάγης με την Άαρχους, καθώς το ματς μπορεί να έληξε αρχικά με σκορ 2-3, αλλά με παρέμβαση του VAR και καταλογισμό πέναλτι υπέρ της πρώτης, το σκορ έγινε 3-3.

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι χρειάζεται μία άλλη απάντηση

Εκεί που αμφότερες οι ομάδες ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο διότι ο αγώνας είχε λήξει με νίκη 3-2 της Άαρχους επί της Κοπεγχάγης, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιέργκε Ντάουγκμπιεργκ Μπούρσαρντ, αναγκάστηκε σε «νεκρό» χρόνο να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κάρλος Ζέκα, έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Ο Γιόνας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστόχησε και στέρησε τους τρεις βαθμούς από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν με 3-1. Φυσικά, η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Άαρχους.

TO10.GR

Διαβάστε επίσης:

 Αντετοκούνμπο: Καταιγιστικός ο «Greek Freak» [vid]

Σήμερα 01 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics