Breaking News
02 Μαρτίου 2021

Έξι όμιλοι ζητούν προσωρινή διοίκηση παραμονές των εκλογών, στο πλευρό της νυν διοίκησης περισσότερα από 32 σωματεία

 

Δώδεκα ημέρες πριν από τις αρχαιρεσίες νέας διοίκησης στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (14 Μαρτίου), έξι όμιλοι ζητούν τον ορισμό προσωρινής διοίκησης!

Το απίστευτο είναι ότι η σημερινή διοίκηση της ΕΙΟ ενημερώθηκε μόλις χθες ότι η εκδίκαση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών είχε προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι.

Και το πιο φοβερό απ’ όλα είναι ότι πριν από ώρες αυτοί οι όμιλοι που κατέθεσαν την προσφυγή ζήτησαν αναβολή για αύριο Τετάρτη!

Γιατί; Διότι η διοίκηση της ΕΙΟ παρουσίασε 32 εξουσιοδοτήσεις εκπροσώπων σωματείων από όλη τη χώρα ότι τη στηρίζουν και δεν υπάρχει κανένας λόγος για ορισμό προσωρινής διοίκησης, ελάχιστες ημέρες πριν τη γενική συνέλευση και τις εκλογές.

Προφανώς οι έξι όμιλοι αιφνιδιάστηκαν και ήθελαν χρόνο για να στηρίξουν την προσφυγή τους.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι αύριο στο δικαστήριο τα 32 σωματεία να είναι περισσότερα υπέρ της σημερινής διοίκησης.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει ζητήσει η γενική συνέλευση να διεξαχθεί με τη φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομίλων.

Διαφορετικά με ηλεκτρονική ψηφοφορία στην πλατφόρμα «Ζευς» της ΓΓΑ σύμφωνα με το νόμο Αυγενάκη και αποκλειστικά υπεύθυνοι να είναι τα τρία μέλη της εφορευτικής επιτροπής όπως έχουν διοριστεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Με απλά λόγια είναι δεδομένο το αδιάβλητο των εκλογών. Η Ομοσπονδία δεν θα συμμετέχει στις διαδικασίες.

Και γι’ αυτό προκαλεί τεράστια εντύπωση η προσφυγή των έξι ομίλων.

Ταυτόχρονα ακούγονται πολλά δεξιά και αριστερά για το χρόνο επιλογής της εκδίκασης της υπόθεσης, αλλά και του αποτελέσματος…

sports3.g
Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ταουσιάνης: «Παιχνίδι κορυφής με δυο καλές ομάδες» [vid]

ΕΠΟΣ: Ο Τσουκαλάς τραγουδάει τον... ύμνο του Παναθηναϊκού! (vid)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics