Breaking News
09 Μαρτίου 2021

Επεισόδια στη συγκέντρωση ενάντια στην αστυνομική βία - Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού 

 

Σφοδρές οδομαχίες είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, δύο ημέρες μετά τα γεγονότα με τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και τις καταγγελίες για προσβλητική συμπεριφορά και αναίτιες συλλήψεις.

 Η πορεία είχε ξεκινήσει να κατευθύνεται προς το τοπικό ΑΤ, περνώντας την Ελ. Βενιζέλου, ενώ παράλληλα μεγάλο πλήθος κόσμου βρίσκεται στην πλατεία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην πορεία βρίσκονται 5 χιλιάδες διαδηλωτές. Μετά τις 19.00 το βράδυ ξεκίνησαν συγκρούσεις μπροστά από το Α.Τ. της περιοχής ενώ ξέσπασαν δύο φωτιές στην οδό Πλαστήρα, η μία σε δέντρο.

 Μερικές δεκάδες άτομα προσέγγισαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής φεύγοντας από το κύριο σώμα της πορείας και το «πολιορκησαν» με ρίψη μολότοφ. Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών με τους άνδρες των ΜΑΤ να απωθούν τους επιτιθέμενους, οι οποίοι απάντησαν στήνοντας οδοφράγματα με κάδους.

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες άνδρας της ομάδας ΔΡΑΣΗ απομονώθηκε από το πλήθος, ξυλοκοπήθηκε και βρέθηκε αναίσθητος στο έδαφος.

 Δείτε τη στιγμή εγκλωβισμού των αστυνομικών:

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Υλοποιείται άμεσα ο α’ κ

«Ζήσε Αθλητικά» στο Δημοτικό σχολείο Γαράζου, με την Ολυμπιονίκη, Βιργινία Κραβαριώτη

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics